BOB1 Opublikowano 29 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2020 Jak kupiłem tutaj. Coś w tym styluhttps://salar.pl/produkt-2124-k-180 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 1 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2020 korzystam z tych okularów (firmy Cocoon) - innych na rynku nie znalazłem wiec nie mam porównania ale zasadniczo są ok, nie parują, kilka lat wytrzymują (to moja druga para). Niby można w nich wymieniać szkiełka ale w Polsce nie znalazłem sposobu na ich wymianę - kupiłem drugie okulary. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 11 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2020 Przeglądałem dzisiaj ofertę firmy Cocoon,Jeżeli mogę prosić opinie forumowiczów w kwestii trwałość, jakość, użytkowanie np.parowanie gdy założone są na okulary korekcyjne?PozdrawiamMoże warto rozważyć normalne okulary korekcyjne z polaryzacją? Ja mam dwie pary, jedną z salonu Vision i drugą od Kol. Wiktora Leduchowskiego (Dom Wzroku). Naprawdę warto! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gucio2020 Opublikowano 12 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2020 Ja używałem takich dwa sezony: https://tiny.pl/7kvjl Mankamentem jest to, że nie na każde okulary założysz. Na moje pasowały dobrze, nie zsuwały się z nosa. A no i wyglądasz jak narciarz alpejski na rybach Teraz stosuje SOLANO CLIP ON i to jest rozwiązanie perfekcyjne. Na co dzień masz normalne, modne oprawy ze szkłami korekcyjnymi i do tego nakładki które wyglądają super i maja dobrą polaryzację. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Może warto rozważyć normalne okulary korekcyjne z polaryzacją? Ja mam dwie pary, jedną z salonu Vision i drugą od Kol. Wiktora Leduchowskiego (Dom Wzroku). Naprawdę warto!Dziękuję za sugestię, lecz mnie źle się jeździ samochodem w nocy w okularach innych niż zwykłe korekcyjne. Ja używałem takich dwa sezony: https://tiny.pl/7kvjl Mankamentem jest to, że nie na każde okulary założysz. Na moje pasowały dobrze, nie zsuwały się z nosa. A no i wyglądasz jak narciarz alpejski na rybach Teraz stosuje SOLANO CLIP ON i to jest rozwiązanie perfekcyjne. Na co dzień masz normalne, modne oprawy ze szkłami korekcyjnymi i do tego nakładki które wyglądają super i maja dobrą polaryzację.Faktycznie ciekawa alternatywa plus obecnie bardzo przystępne ceny.Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Dziękuję za sugestię, lecz mnie źle się jeździ samochodem w nocy w okularach innych niż zwykłe korekcyjne. No ja w nocy też jeżdżę w zwykłych okularach. Więc nie do końca rozumiem w czym problem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 16 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 No ja w nocy też jeżdżę w zwykłych okularach. Więc nie do końca rozumiem w czym problem.W tym, że szukam raczej nakładek na szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hi tower Opublikowano 19 Listopada 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2020 W tym, że szukam raczej nakładek na szkła.Przez kilka lat męczyłem się z różnymi nakładkami. Bezsensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tokkal Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Czy używacie okularów polaryzacyjnych nakładanych na korekcyjne ? Pomóżcie coś wybrać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aslpg Opublikowano 10 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2021 Dwa lata temu kupiłem US $13.17 20% Off | Xiaomi Mijia Turok Steinhardt TS Brand Clip Sunglasses Polarized Clear Sight Glass Anti UVA UVB Outdoor For Travel Smart Homehttps://a.aliexpress.com/_uG7Vm7i są super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piernik Opublikowano 13 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2021 Używam takie https://www.decathlon.pl/p/nak-adka-polaryzacyjna-duskybay-500/_/R-p-9149?mc=8193225 nie mam zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
comen Opublikowano 15 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2021 Ja zamawiając nowe okulary wybrałem oprawki , które w zestawie mają nakładki- trzy sztuki z różnymi szkłami.Dodatkowo szkła można dopasować sobie inne, ja tak zrobiłem wycinając nowe z nakładek montowanych na okulary..Te, które są w zestawie mają magnes i dobrze się trzymają okularów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drChlubicz Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2024 Wiecie może gdzie w PL można kupić cocoons? Kiedyś Salar miał, ale teraz brak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi