Xavi Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Witam Przeglądając net natrafiłem na bardzo dziwne zdjęcie a dokładnie na bardzo dziwnego podwójnego szczupaka.Zobaczcie sami: http://foto.fishing.pl/kategorie/ryby/co_dwa_to_nie_jeden Fotomontaż? Chyba nie.Myślicie, że taka anomalia miała szanse przeżyć w środowisku? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Wydaje mi się, że nie jest możliwe żeby takie coś przeżyło na wolności. Uważam, że jest to mistyfikacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 Poddałem je wnikliwej analizie i stwierdzilem że to poprostu fotomontaż, na 1000% jestem pewien że taka ryba jesli by istnbiała to nie dałaby sobie rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Michumm Opublikowano 18 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2005 niektóre polaczenia widać, oczywiscie fotomontaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Salmo_Salar Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Kłusole i mięsiarze byliby bardzo happy gdyby na wędce lub osce zawisły dwie tuszki na raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gumofilc Opublikowano 19 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2005 Hehe, fajny pomysl chociaz jak pisza przedmowcy, ryba ta by z pewnoscia nie wyzyla, chyba ze w akwarium.Kiedys na Wisle zlowilem szczupaka, na ktorym byl zacisniety (zaraz za lbem) plastikowy pierscien... w miare jak szczupak rosl, pierscien hamowal mu ruchy.Niestety byly to czasy odlegle od fotografii cyfrowej i zdjecia tego sczupaka nie mam..Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 21 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2005 Już kiedyś widziałem to zdjęcie. Według mnie taki szczupły nie mógłby przeżyć w środowisku naturalnym.To pewnie fotomontaż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 22 Listopada 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2005 fajne stare zdjecie - to fake Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Xavi
Witam
Przeglądając net natrafiłem na bardzo dziwne zdjęcie a dokładnie na bardzo dziwnego podwójnego szczupaka.
Zobaczcie sami:
http://foto.fishing.pl/kategorie/ryby/co_dwa_to_nie_jeden
Fotomontaż? Chyba nie.
Myślicie, że taka anomalia miała szanse przeżyć w środowisku?
Pozdrawiam
7 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi