Skocz do zawartości

CASTING NA OKLADKE ZEWU NATURY

jackybrown

Rekomendowane odpowiedzi

Niniejszym oglaszam konkurs o tematyce wedkarsko- kobiecej .... :mellow: panowie ze wzgledu na moje obowiazki redaktorskie potrzebuje zdjecia pieknych kobiet o tematyce wedkarskiej ....czas na zmiany ...koniec z pejzarzami ,rzeczkami,wedkami na okladce niech nasze lepsze polowki tez maja przyjemnosc ....na poczatek do wrzesniowego nr mam juz kandydatke ,ktorej zdjecie zamieszczam ponizej...

post-870-1348913569,1244_thumb.jpg

niniejszym oglaszam konkurs o tematyce wedkarsko- kobiecej .... :mellow: panowie ze wzgledu na moje obowiazki redaktorskie potrzebuje zdjecia pieknych kobiet o tematyce wedkarskiej ....czas na zmiany ...koniec z pejzarzami ,rzeczkami,wedkami na okladce niech nasze lepsze polowki tez maja przyjemnosc ....na poczatek do wrzesniowego nr mam juz kandydatke ,ktorej zdjecie zamieszczam ponizej...

No to to rozumiem. Ryby, jak ryby ale kandydatka! Chyba Janusz przyajdę wcześniej do US niż myślałem. Te musky jeszcze tam pływają w tym bajorku, o którym pisałeś? Co tam musky.

A jaka jest nagroda? I do kiedy i gdzie przesyłać zdjęcia?

Kiedyś u nas był nawet taki konkurs :D Zobacz tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1433&amp ;amp ;prevloaded=1&&start=0

Ja daję to :D Janek mnie zastrzeli - no i już nie mogę chodzić na jego miejscówki boleniowe :D

http://www.jerkbait.pl/photos/Bug/images/Bug022.jpg

Pozdrawiam

Remek

Najlepsze zdjecia(12) a mam nadzieje ze bedzie ich duzo :mellow: osobiscie nagrodze wedka st croix 6'6 med-lite power fast action scIII 8-14 lbs 3/16-5/8 oz oczywiscie casting.. B)

oceny zdjec zostawiam wam koledzy.... :lol: A WEDECZKA JEST MIODZIO.... B)

Już z samego opisu mi się podoba a co mówić o wrażeniach organoleptycznych. Chyba od dziś zaczynam szukać panienek

niniejszym oglaszam konkurs o tematyce wedkarsko- kobiecej .... :mellow: panowie ze wzgledu na moje obowiazki redaktorskie potrzebuje zdjecia pieknych kobiet o tematyce wedkarskiej ....czas na zmiany ...koniec z pejzarzami ,rzeczkami,wedkami na okladce niech nasze lepsze polowki tez maja przyjemnosc ....na poczatek do wrzesniowego nr mam juz kandydatke ,ktorej zdjecie zamieszczam ponizej...

No to to rozumiem. Ryby, jak ryby ale kandydatka! Chyba Janusz przyajdę wcześniej do US niż myślałem. Te musky jeszcze tam pływają w tym bajorku, o którym pisałeś? Co tam musky.

A jaka jest nagroda? I do kiedy i gdzie przesyłać zdjęcia?

Kiedyś u nas był nawet taki konkurs :D Zobacz tutaj http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=1433&amp ;amp ;amp ;amp ;amp ;prevloaded=1&&start=0

Ja daję to :D Janek mnie zastrzeli - no i już nie mogę chodzić na jego miejscówki boleniowe :D

Pozdrawiam

Remek

Remek miło mi że Monia też Ci się podoba :D

Jak spłodzimy jakieś warte uwago foto damy znać :D

Na miejscówki zapraszam z aparatem :mellow:

Słuchajcie by był porządek.

1. Zdjęcia przesyłamy na adres konkursy@jerkbait.pl

2. Tytuł wiadomości: KONKURS - ZEW NATURY ZDJĘCIE

3. Ja publikuję zdjęcie na forum i przesyłam Jackowi

4. Zdjęcia przesyłacie do 20.09.2007

5. 21.09.2007 robię ankietę i głosujemy

6. Zamknięcie głosowania 25.09.2007

Nagrody:

- publikacja Waszego zdjęcia jako okładki w Zewie Natury

- na prawdę fajna wędka castingowa Avid AC66MLF - na prawdę świetna wędka!

Pozdrawiam

Remek

• 2 tygodnie później...