Skocz do zawartości

(Nieaktualne) Dzisiaj Wisła warszawska - zapraszam

gacopyrz

Rekomendowane odpowiedzi

Efektów w postaci ryb nie było niestety.

Za to gratuluję sobie możliwości poznania i popływania w super towarzystwie w składzie Tommek i Explorator73.

Była też niespodzianka, otóż nad wodą spotkaliśmy Remka i Friko -to niesamowite jak ten świat mały.

@Maciejowaty masz rację chyba niedługo trzeba będzie robić zapisy :D.

Na koncie mamy również kilka obiecujących miejscówek odkrytych dzisiaj, a które czekają do jesieni.

Jednocześnie serdecznie zapraszam Was na swoją łajbę (stanowisko kotwicowego i dziobowego zajęte przez Exploratora), zawsze to w kupie raźniej, namiary na mnie w profilu.

Obowiązują dwie zasady: 100% C&R, 100% dobrego humoru.

Jeszcze raz dziękuję Tomkowi i Piotrkowi za mile spędzony czas.

Pozdrawiam

Na koncie mamy również kilka obiecujących miejscówek odkrytych dzisiaj, a które czekają do jesieni.

Wybaczcie, ale bede troszke złosliwy, notabene wiem to z doswiadczenia, ale jesienia napiszecie no cóz moze w przyszłym roku jakis drapieznik sie tam uchowa Oczywiscie chciałbym nie mieć racji. :D

Wybaczcie, ale bede troszke złosliwy, notabene wiem to z doswiadczenia, ale jesienia napiszecie no cóz moze w przyszłym roku jakis drapieznik sie tam uchowa Oczywiscie chciałbym nie mieć racji. :D

Marcin w tej chwili wypluj te słowa i odpukaj w niemalowane :D , a ku pokrzepieniu serc pochwal no się coś tam znowu wydłubał ?

Pozdrowionka

Przecież każdy widzi czego nie połowiliśmy:

Jeden gada przez komórę i pro forma wędę trzyma w wodzie, drugi gapi się w obiektyw, nawet przynęty nie zanurzył, a trzeci od razu widać że się nadaje do ... odstraszania komarów, zamiast wędki dymnego repelenta dzierży :D

Remek i Friko przynajmniej się starali

Remek i Friko przynajmniej się starali

My? :lol: widziałeś jak biegałem po opasce. Bolenie dzisiaj powiedziały do widzenia jak mnie zobaczyły. Gacopyrz. Nie przejmuj się. Wszystko zależy od miejscówki. Jak masz dobrą to złowić troszkę łatwiej. Teraz na odcinku miejskim jest rzeźbiarstwo doskonałe i albo trafisz na słaby dzień bolków albo je jakoś zaskoczysz. Może na jesień kiedy adrenalinka będzie większa połowisz.

Pozdrawiam

Remek