gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witajcie ! Wybieram się pospiningować z łódki (7,5 m pychówka), a że w grupie raźniej zapraszam kolegów, kto ma czas niech śmiało do mnie zastuka, na razie mam 2 miejsca. Telefon w profilu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zostało jedno miejsce Zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i mamy komplet. Zatem post już nieaktualny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 No i mamy komplet. Zatem post już nieaktualny Pozdrawiam Gdzie będziecie łowić? Bo ja dzisiaj też będę nad Wisłą R> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Remku sprawdź priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Widze że dzisiaj wszyscy będą nad wisłą,a chmurka idzie ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciejowaty Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 @Mario i ja też dziś z atakujemy Wisełkę Dobrze ,że to duża rzeka bo musielibyśmy robić jakieś zapisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Napiszcie jak tam efekty i dajcie jakieś foteczki po powrocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Efektów w postaci ryb nie było niestety.Za to gratuluję sobie możliwości poznania i popływania w super towarzystwie w składzie Tommek i Explorator73.Była też niespodzianka, otóż nad wodą spotkaliśmy Remka i Friko -to niesamowite jak ten świat mały.@Maciejowaty masz rację chyba niedługo trzeba będzie robić zapisy .Na koncie mamy również kilka obiecujących miejscówek odkrytych dzisiaj, a które czekają do jesieni.Jednocześnie serdecznie zapraszam Was na swoją łajbę (stanowisko kotwicowego i dziobowego zajęte przez Exploratora), zawsze to w kupie raźniej, namiary na mnie w profilu.Obowiązują dwie zasady: 100% C&R, 100% dobrego humoru.Jeszcze raz dziękuję Tomkowi i Piotrkowi za mile spędzony czas. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 bardzo fajnie. szkoda że tak daleko mieszkam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Na koncie mamy również kilka obiecujących miejscówek odkrytych dzisiaj, a które czekają do jesieni. Wybaczcie, ale bede troszke złosliwy, notabene wiem to z doswiadczenia, ale jesienia napiszecie no cóz moze w przyszłym roku jakis drapieznik sie tam uchowa Oczywiscie chciałbym nie mieć racji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Wybaczcie, ale bede troszke złosliwy, notabene wiem to z doswiadczenia, ale jesienia napiszecie no cóz moze w przyszłym roku jakis drapieznik sie tam uchowa Oczywiscie chciałbym nie mieć racji. Marcin w tej chwili wypluj te słowa i odpukaj w niemalowane , a ku pokrzepieniu serc pochwal no się coś tam znowu wydłubał ? Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Witam,Krzysiek dzięki za przyjęcie na pływadło,ryb brak,wrazeń sporo,humoru pod dostatkiem Pozdrawiam P.S Marcelinho na jesieni napiszemy ze jesień to nie dobry okres na ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Cześć,Rzeczywiście spotkaliśmy się. W oddali widzieliśmy łajbę. Od razy wiedziałem, że to Wy ale jak zrobiłem to to już byłem pewien Dzięki chłopaki za spotkanie. Było bardzo miło! Do zobaczenia na zlocie. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
explorator73 Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Podzielam pozytywne wrażenia Tomka i Krzyśka. Piękny i wygodny okręt, miłe towarzystwo i nawet aura dopisała. Tym razem nie połowilismy ale to i tak było bardzo mile spędzone popołudnie.Pozdrawiam,P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Marcin w tej chwili wypluj te słowa i odpukaj w niemalowane , a ku pokrzepieniu serc pochwal no się coś tam znowu wydłubał ? Pozdrowionka Spoko Krzysiu Teraz sie jeszcze nie dłubie, jeszcze sie nawet walczy z rybskami foto Maciejowaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Przecież każdy widzi czego nie połowiliśmy:Jeden gada przez komórę i pro forma wędę trzyma w wodzie, drugi gapi się w obiektyw, nawet przynęty nie zanurzył, a trzeci od razu widać że się nadaje do ... odstraszania komarów, zamiast wędki dymnego repelenta dzierży Remek i Friko przynajmniej się starali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2007 Remek i Friko przynajmniej się starali My? widziałeś jak biegałem po opasce. Bolenie dzisiaj powiedziały do widzenia jak mnie zobaczyły. Gacopyrz. Nie przejmuj się. Wszystko zależy od miejscówki. Jak masz dobrą to złowić troszkę łatwiej. Teraz na odcinku miejskim jest rzeźbiarstwo doskonałe i albo trafisz na słaby dzień bolków albo je jakoś zaskoczysz. Może na jesień kiedy adrenalinka będzie większa połowisz. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Powrót Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rutt Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Super fota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2007 Super, że pojawiła się kolejna łajba na jerkbait.pl My z gacopyrzem na razie poznaliśmy się telefonicznie, ale to już pierwszy krok Wstępnie mamy pomysł na ciekawe spotkanko nad Wisłą, ale o szczegółach później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Remek widzę że ciągnie Cię tam ... ,Friko zabrał drabinę? .Chłopaki trzeba zrobić zlocik wiślanych pychówek ... na Bugu . Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacopyrz Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2007 Zlot koniecznie, jestem za Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi