tier Opublikowano 27 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 wymień w serwisie. w moim nie ma żadnej szczeliny na rolce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 W moim też niema szczeliny.Śrube rolki odkręciłem nasadką 11mm.Rolka jest metalowa a nie plastikowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A nie ma luzów bocznych? Nie kolebie się dość znacznie lewo-prawo? U mnie gołym okiem też nie ma szczeliny, ale plecionka jakoś tam wlazła i jak celowo próbowałem to zrobić to też właziła... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ja Ciebie @wobler kompletnie nie rozumiem....Sprzedajesz Daiwę i kupujesz to dziadostwo....Ale kto bogatemu zabroni 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 szuka emocji haha daiwa to tylko się kręci a tu można zawsze coś pokombinowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 szuka emocji haha daiwa to tylko się kręci a tu można zawsze coś pokombinowac Masz rację Tomasz, to tak jak z Fiatem zawsze jakieś dodatkowe atrakcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 nie pierdziel bo jeszcze mam fiata :/ hahah ale szukam szukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JarekC Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 A nie ma luzów bocznych? Nie kolebie się dość znacznie lewo-prawo? U mnie gołym okiem też nie ma szczeliny, ale plecionka jakoś tam wlazła i jak celowo próbowałem to zrobić to też właziła...Luzu niema i nie kolebie się na boki.Nigdy mi tam plecionka nie weszła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wobler129 Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 To oddaję na gwarancję bez kombinowania. Tpe - chciałem sprawdzić cóż to za ustrojstwo Z czystej ciekawości. Daiwy jeszcze mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 28 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2013 Ciekawość - pierwszy krok do serwisu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miko169 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Nie polecam tego kołowrotka ! Luzy, przy rzucie rączka wylądowała w wodzie ;D ...Sam zamyka się kabłka przy mocniejszych rzutach. Mało dokładny hamulec. Użytkowany od maja.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FRS1985 Opublikowano 19 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2014 Ode mnie tyle miałem i tak , podstawowa wada na 2gim wypadzie zgubiłem nakrętkę trzymającą rączkę , i największa to wyginający się jak modelina trzpień trzymający kołowrotek w uchwycie wędki. taka ot metalowa zabawka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sicu Opublikowano 8 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2016 Odświeżę co by nie zakładać nowego tematu, miałem sprzedawać ten kołowrotek (3000), ale może ktoś wie jaka korbka by do niego pasowała?Nie licząc luzów na tym składaniu wszystko działa dobrze wydaje mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 Użytkuje od 2014 od maja. Seria bez odpadajacej rączki. Niestety juz 2 razy w serwisie. Najpierw padł kablag, nie zamykał się, wymienili cały rotor. Później zaczęło wciągnąć żyłkę i zacinać ją w rolce kabłąka, rolka latała na boki. Serwis wszystko szybko ogarnia ale niestety nie po to sie kupuje zeby co chwila był u abramisa. Pewnie wyladuje jako zapas a trzeba szukac czegos pewniejszego. Coraz cieplej zerkam na Ninje. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bolo8888 Opublikowano 17 Czerwca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2016 (edytowane) Mam airspace 3008, mam ninje, powiem tak ninja chodzi na sucho jak maslo. Mikado na sucho bardzo dobrze, pod obciazeniem rowniez, chodz slychac i czuc nawet na sucho mechanizm, no ale czego wymagac od mlynka badz co badz bebechami przypominajacego kazdego innego. Co najbardziej przeszkadza w nim to skladana korba, jest mega niespasowana i czuc ja podczas zwijania (mozliwe ze jakas podkladka dala by rade). To ona tu mi najbardziej przeszkadza. Tak mlynek jak najbardziej ok. Ninja zupelnie inna praca dla mnie w tej cenie lepszego mlynka nie ma. Mam 2500, planuje 3000 to ciezszego kija. Edytowane 17 Czerwca 2016 przez Bolo8888 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi