Skocz do zawartości
  • 0

Koszulki

Redzi

Pytanie

A ja mam takie pytanie czy byli by chętni na koszulki jerkbait? Pytam bo z chęcią bym zakupił taką koszulke a od Remka wiem że niestety już nie posiada. Więc może by zrobić jakieś nowe, ale jak każdy wie na to trzeba jakąś grupke osób zebrać. Zaznaczam to pomysł można go krytykować :mellow:

B) Lista chętnych B)

KOSZULKI Z SANDACZEM

- pablom roz- XL

- Daniel Wirek

- Redzi roz- XXL

- jackybown x3 roz- x2M, XXL

- strzalka x2 roz- L

- Włóczykij roz- M

- standerus x2 roz- XL

- Ramay roz- XL

- jareckizet roz- XXL

- tpe1 x3 roz- XL

- bassy x2 roz- L i XL

- sochun

- Maciejowaty x2 roz- L

- cole roz- L

- kryst x2 roz- XL

- phalacrocorax roz- XXL

- Siksa roz- L

- Oldzander roz- XXL

Obecnie ---> 27 sztuki (5xXXL, 10xXL, 7xL, 3xM, 2x???)

NA NOWY PROJEKT(jeśli powatanie)

- Ramay roz-XL

- Maciejowaty x2 roz- L

- Tommek x2 roz- L

- Siksa

- pablom

- jareckizet roz- XXL

- strzalka roz- L

Obecnie ---> 9 sztuk

NASZYWKI

- sochun

- strzalka

- trout x 3

- Ramay

- jareckizet

- tpe1

- Maciejowaty x2

- Tommek x2

- cole

- kryst x2

- marcinesz x2

- Siksa x2

- pablom

- jackybrown x2

- TERMOS x3

- Oldzander

Obecnie ---> 26 sztuk

CZAPECZKI

- pablom

- Maciejowaty

- SzymusS

- sochun

- jackybown x2

- strzalka

- trout

- Ramay

- jareckizet

- tpe1

- warciak

- Tommek

- cole

- kryst

- marcinesz

- phalacrocorax

- Siksa

Obecnie ---> 19 sztuk

NAKLEJKI

- standerus

- sochun

- warciak

- jackybown x4

- strzalka

- Ramay

- jareckizet

- tpe1

- kryst x3

Obecnie ---> 14 sztuk

KOSZULKI POLO

- sochun

- warciak roz- XXL

- strzalka

- jareckizet roz- XXL

- jackybrown x2 roz- M

- Siksa roz- L

- Oldzander roz- XXL

- pablom roz- XL

- kryst roz- XL

Obecnie ---> 10 sztuk

LISTA WCIĄŻ OTWARTA DO ZAMKNIĘCIA PRZEZ REMKA

• Odpowiedzi 621
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

czesc,

Sluchajcie, moze ktos z forumowiczow nam pomoze? Stworzy liste chetnych, zbierze propozycje itd. Z gory dziekuje za podjecie tematu. Bardzo nam to pomoze a i otrzymacie gadzety, ktore tak na prawde Wy chcecie.

Pozdrawiam

Remek

Remek pogadaj z chłopakami SALMO albo z Arurem Szałkowskimz DRAGONA

SALMO ma firmę w Bydgoszczy która im robi wszystkie ciuszki DRAGON ostatnio chyba u nich robił t-shirt z okoniem

• 0

czesc,

Sluchajcie, moze ktos z forumowiczow nam pomoze? Stworzy liste chetnych, zbierze propozycje itd. Z gory dziekuje za podjecie tematu. Bardzo nam to pomoze a i otrzymacie gadzety, ktore tak na prawde Wy chcecie.

Pozdrawiam

Remek

SALMO ma firmę w Bydgoszczy która im robi wszystkie ciuszki DRAGON ostatnio chyba u nich robił t-shirt z okoniem

panowie, producent jest, to nie problem, nam jest potrzebna lista: kto, co i ile, comprende? :D

• 0

czesc,

Pozdrawiam

Remek

panowie, producent jest, to nie problem, nam jest potrzebna lista: kto, co i ile, comprende? :D

wiem pitt myślałem że pomogę

Daniel z N.Soli się deklarował z listą

• 0

W związku że założyłem ten temat podtrzymam na 1 stronie w 1 poście znajduje się aktualna lista można ją poprawiać i korygować do czasu aż Remek i spółka nie dadzą znaku że wszystko będzie gotowe:)

Ps. Remku a może jakieś przybliżone cenki wtedy może więcej osób by się decydowało :mellow:

• 0

Witam,

Jak pamietacie na j.pl byly juz koszylki zarowno t-shirty jak i polo. Naklad sie wyczerpal. Czapeczki to nowosc i beda lada moment wiec zobaczymy jak wyjda. Super, ze Redzi podjal temat. Dzieki tez Daniel.

Moim pomyslem bylo byscie poddali pod dyskusje rowniez jakie koszulki chcecie. Kolor, czy ma byc to haft, czy nadruk, czy ma byc tylko dyskretne logo czy jakis nadruk jak to zrobilismy z pierwsza koszulka. Wtedt stworzymy projekt, damy do wyceny do firmy np. Podanej przez Spigota i zamowimy. Ponadto pamietajcie, ze im wiecej osob tym taniej. Niekiedy by uruchomic produkcje potrzeba zamowienia na min. 20 szt.

Czekam na Wasze propozycje i pomoc. My chcielibysmy zrealizowac juz gotowy (przygotowany przez Was) projekt.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Ja też bym się na koszulki pisał, ciemne, z nadrukiem, coś jak poprzednie z sandaczem. ze dwie xl bym wciągnał a i Ramay pewnie też nie śpi

Czyli was interesuje nadruk? Projekt nadruku mozna zrobic. Oczywiscie tym razem byblby inny chyba, ze stary Wam sie podoba.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Aktualizacja zrobiona :D :D :D

Można też podać rozmiary koszulek dla ułatwienia zamówienia.

Jak dla nie to obojętne może być naduk lub haft a kolor każdy oprócz różowego :huh: :lol: Nie mam też poprzedniej koszulki więc może też być sandaczyk Roberta albo coś innego <_<