Poniżej info nt. nowego sonaru z gps od Raymarine - model Dragonfly. Na zdjęciach wygląda ineteresująco. Downscan + tradycyjny sonar czyli alternatywa dla nowości od Lowrance czyli Elite 7.
Cena w stanach ok 650 dolarów. Jakieś doświadczenia ze sprzętem elektroniką Raymarine ?
Pytanie
rower26
Witam wszystkich,
Poniżej info nt. nowego sonaru z gps od Raymarine - model Dragonfly. Na zdjęciach wygląda ineteresująco. Downscan + tradycyjny sonar czyli alternatywa dla nowości od Lowrance czyli Elite 7.
Cena w stanach ok 650 dolarów. Jakieś doświadczenia ze sprzętem elektroniką Raymarine ?
http://www.raymarine.com/view/?id=6854
Pozdr,
Rower
Top użytkownicy dla tego pytania
9
6
6
4
Popularne dni
15 Cze
5
25 Cze
5
18 Mar
5
14 Lut
5
Top użytkownicy dla tego pytania
makamba 9 odpowiedzi
bierjoza 6 odpowiedzi
Wojciech_B 6 odpowiedzi
Mordeo 4 odpowiedzi
Popularne dni
15 Cze 2013
5 odpowiedzi
25 Cze 2015
5 odpowiedzi
18 Mar 2014
5 odpowiedzi
14 Lut 2014
5 odpowiedzi
Popularne posty
Trouter
Ja w zeszłym sezonie używałem raymarine 6 (z ekranem 5.7). Wcześniej pływałem z Lowrence Elite 5x. Co do różnic: dragonfly (ten model który ja mam) jest w moim subiektywnym odczuciu znacznie prostszy
Darecki72
Tak,liderzy na slodka wode to Lowrance i Huminnbird, a na slona Raymarine i Simrad, chociaz te dwie pierwsze ostatnimi latami duza robia zeby w wiekszej mierze zaistniec w saltwater i sie nie dziwie.
robert67
Bartek , Często korzystasz z echosondy? .
Opublikowane grafiki
79 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi