Skocz do zawartości

Rybny przeglad portali

Kuba

Rekomendowane odpowiedzi

Kuba i Gumo!!!!!!!!!!!!

Dopiero dzisiaj do mnie dotarły wieści o waszych wypowiedziach na tym portalu.

Mówiąc szczerze jestem zdumiony!!!!!!!!

Według mnie pzekroczyliście granice przyzwoitości i dobrego wychowania w prawie wyrażania swoich poglądów i w dziwnym zacietrzewieniu po prostu obrażacie ludzi.

Dwulicowość i pogarda jaką wykazaliście wobec PW i osób tam się udzielających w tekstach o Goczałkowicach i w Rybnym przeglądzie portali jest absolutnie nie do przyjęcia i nie do usprawiedliwienia niczym. Cel nie uświęca środków!!!

Poziom wypowiedzi żenujący!

.....Porównanie zabicia ryby do uśmiercenia starszej osoby...... TO DOPIERO BUDZI NIESMAK!!!!!!!! Co to za styl i poziom???!!!!!???

.....Zakładanie z góry, że ktoś mówi nieprawdę i złośliwe podawanie tego do publicznej wiadomości, z góry zakładanie czyjejś przewrotności, że jeśliby złowił tego, którego nie złowił to pewnie też by go zabił chociaż nie zabił, a potem by pisał, że musiał chociaż nie musiał......

.....zwrócenie uwagi koledze, że źle trzyma ryby: ja sam dopóki nie wiedziałem co to oznacza dla ryb też je trzymałem pionowo na lipgripie, ale gdy jeden z kolegów portalu PW (a nie PM!!!) zwrócił mi na to uwagę i dał linki do poczytania na ten temat od razu zmieniłem zdanie i sposób podejmowania ryb, ale tu na tym portalu znowu zostało rzucone oskarżenie i człowiek został posądzony o niewiadomo co i przyrównany do mordercy.....

...złośliwe i pogardliwe wyrażanie się o osobach z innego portalu (samemu będąc jego uczestnikiem!!!), sugerowanie, że wszyscy są tam właśnie tacy i dziecinne udawanie że to niby NIEKTÓRZY tak ten portal nazywają....

Pytam się was: co wam się stało ludzie?????? Pomieszało wam się w głowach?????????!!!!!!!!!

Chcecie sie przypodobać nowemu środowisku, przez poniżanie poprzedniego (w którym jeszcze jesteście!!!!!)?????

Zapomniał wół jak cielęciem był????? Jak sam się musiał uczyć i nic nie wiedział o nie tylko o C&R i podbieraniu złowionych ryb ale nie odróżniał nawet spiningu od wędkarstwa spławikowego?

Nie uważacie, że obrażonym przez was osobom należą sie przeprosiny, które zakończą tą żenadę z waszej strony???

Przepraszam remek, ale według mnie jedynym sensownym rozwiązaniem tego tematu nie jest administracyjne jego zakończenie, ale prawdziwe przeprosiny wywołanych do tablicy Panów.

Witam,

Strona jerkbait.pl została powołana z myślą o wymianie doświadczeń związanych z metodami połowu ryb drapieżnych - spinning, jerking, casting oraz trolling. Wymiana ta powinna być w swoich założeniach oparta na szacunku do ludzi (nie tylko uczestników forum jerkbait.pl) ale też i ryb. Wolałbym aby dyskusja na temat portalu Pogawędki Wędkarskie była toczona na stronach tegoż właśnie portalu, przez jego uczestników - tak jak chciałbym, aby dyskusje dotyczące www.jerkbait.pl były toczone na stronie www.jerkbait.pl

Uważam, że powyższy wątek nie wprowadza niczego nowego w nasze doświadczenia wędkarskie więc zamykam go kończąc tym samym publiczne sądy kto jest zły, a kto dobry.

Proszę o uszanowanie mojej decyzji. Mam nadzieję, że uda Wam się dojść do porozumienia.

Pozdrawiam serdecznie

Remek