samwieszkto Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 A może niech chłopaki kupią sobie combo silvermax , na tym poćwiczą z "dużymi rybami" a po pierwszym sezonie już się sami zorientują czego im trzeba ... Tako rzecze samwieszkto.http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/abu-garcia-abu-silver-max-combo-g17-a75-p1494-k10508.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tratox Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 w USA można sobie zaczynać takie polowania ale tu żadko się zdarza coś większego niż te ich duże jerkbaity heh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 może wybierzmy 2 wędki, 2 kołowrotki/multiplikator, 2 żyłki,przynęty, na szczupaka i suma, każda w takim przedziale 500-700zł,zależy mi na elastyczności/wytrzymałości, jaxony które oddałem miałyskłonność do łamliwości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 1x revo SX1x plecionka 20lb, np Power Pro czy tuff line1x Mars cast 2,71x okuma black rock 2,10 10-35gBudżetowy, dobrze rzucający i wygodny w łowieniu zestawKupiłem taki rok temu, chcąc zobaczyć co tez w chrustach drzemie i mimo możliwości przesiadki na lepszy sprzęt jakoś nie widze potrzeby.Dodatkowym + jest to ze dość szybko można odsprzedać, jesli się okaże, ze to jednak nie to. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 dzięki za szybką odp.Kuba to jest ten sprzęt o którym hostorie czytałem na forum dość długą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 TiaDaje radę, mam go trochę, trochę ryb wyciągnął, mogę z czystym sumieniem polecić.Przy najblizszej okazji planuję sobie 2giego mars cast sprawić, będzie stał i się kurzył, az zajadę tego co mam teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Błażej? Ale Ty jesteś całkiem zielony, czy już coś z castingiem działałeś? Bo jeśli nie to bym odradzał kij 2.7m na początek. Lepsze coś krótkiego, dobrze wyważone. Krótka rękojeść, tak aby dało się wykonywać rzuty jedną ręką. Nauczyć się ładować kij z boku i spod siebie, do tego pitching. Ogarniesz w jeden sezon i wtedy dłuższe kije. Takie mam zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Patrzyłem na tą aukcję na ALL dot. megabassa - nie chcę nikogo zniechęcać ale, - zarejestrowany na all do 27 12 2012 - wszystkie komentarze dotyczyły jakichś pierdół za grosze- nagle wysyp przedmiotów o dużej wartości ( ok 20kpln)- brak tel. kontaktowego - jeżeli nie miał bym nic do ukrycia i tak mały staż na All. wypadało by podać- też zadałem pytanie - brak odzewu- brak możliwości płatności i odbioru osobistegoByć może to uczciwy człek, ale sposób wystawiania aukcji troche daje do myślenia.PozdNie widzę niczego bardziej podejrzanego w tym ogłoszeniu niż w tysiącu innych.Gość robi to co wielu w dzisiejszych czasach.Wozi pewnie graty z zachodu gdzie o okazję łatwiej i sprzedaje w PL. Rok temu wyprzedawali silniki do łódek - w Holandii.Używane i nowe , marek znanych i wszelakich.Wszystkie z gwarancją.Niektóre w cenie 200 euro za wersje 50-cio konne.Teraz się cieszę ,że jako osoba w silnikach zielona nie kupiłem kilku bo jakbym wystawił na Allegro nawet za cenę 2x większą to zaraz pojawiłbym się na jakimś forum jako potencjalny oszust. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojomir Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) "Nie widzę niczego bardziej podejrzanego w tym ogłoszeniu niż w tysiącu innych.Gość robi to co wielu w dzisiejszych czasach.Wozi pewnie graty z zachodu gdzie o okazję łatwiej i sprzedaje w PL." No to nieuważnie patrzysz - jezeli ktoś rejestruje się na ALL 27 grudnia 2012, pozytywne posty nabite pierdołami za grosze, raptem wystawia przedmioty za kilkanaście kpln! i najważniejsze bark jakiegokolwiek kontaktu (pomimo wysłania zapytania)Według jego karty loguje się na ALL codziennie, a wiec ma dostęp do PC. "Teraz się cieszę ,że jako osoba w silnikach zielona nie kupiłem kilku bo jakbym wystawił na Allegro nawet za cenę 2x większą to zaraz pojawiłbym się na jakimś forum jako potencjalny oszust. :lol:" A to niby dlaczego? Sprzedajesz, chcesz zarobić - normalne - ale pewne formy powinny obowiązywać aby nikt Cię nie brał za potencjalnego oszusta ( np. podajesz nr tel.odpowiadasz na pytania, zgadzasz się na płatność przy odbiorze ......) i zapewniam Cię - nikt nie posądził by o jakieś machloje. Edytowane 26 Lutego 2013 przez Bojomir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jakoś ciągle nie wystarcza mi to do podejrzewania kogoś o oszustwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Jakoś ciągle nie wystarcza mi to do podejrzewania kogoś o oszustwo. Jak Ci nie wystarcza to zerknij sobie na negatywny komentarz tego użytkownika, który pojawiał się w dniu dzisiejszym „ Brak dostawy, brak odpowiedzi na e-mail”Ja i dwie inne osoby napisało to tego człowieka kilka wiadomości, zero odpowiedzi, zero kontaktu od kilku dni. Ja na tym portalu jestem zarejestrowany od 2003r i z taką sytuacją spotkam się pierwszy raz. Edytowane 26 Lutego 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 No sprawdziłem.Jeden negatywny dzisiaj i kilkadziesiąt pozytywnych wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojomir Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Jak sprzedawać aby nie narażać się na domysły o nieuczciwość już pisałem. No sprawdziłem.Jeden negatywny dzisiaj i kilkadziesiąt pozytywnych wcześniej.Tak, tylko ten negatyw dotyczy przedmiotu za ponad 100zł- aukcja zakończona 14 stycznia!!!!!!!!!!, a pozytywy zostały uzyskane z tranzakcji nie przekraczających 5zl !Nikogo nie zamierzam oceniać - ale ta sytuacja normalna to nie jest.Jeżeli ktoś koniecznie chce pobawić się w licytację, radzę płacić przez PayU - zawsze jest szansa w odzyskaniu kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) No sprawdziłem.Jeden negatywny dzisiaj i kilkadziesiąt pozytywnych wcześniej. To kupuj.... powodzenia.... Edytowane 26 Lutego 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Ja natomiast dostalem odpowiedź na zadane pytania:Pytania:- Witam ! Czy moglbym prosić o zacytownie opisu ktory jest na wędce( nie nazwy, ale opisu czyli c.w. = casting weight najczęsciej wyrazonego w uncjach oz. tego co jest obok ... ew zamieszczenie jego dodatkowego zdjęciaPozdrawiam -Mam jeszcze jedno pytanie. rozumiem, ze licytuje wedkę razem z kołowrotkiem I czy mozliwy bedzie odbór osobisty w Lublinie?Odpowieź (pisownia oryginalna)odbiur osobisty jest nie możliwy z powodu bardzo dużej ilości na różnych aukcjach tranzakcji i braku czasu licytacja dotyczy wędki razem z kołowrotkiem (podkeślenie moje - U.) rpozdrawiam Mimo wszystko nie skusze się Gdyby był możliwy odbiór osobisty licytowal bym, Coś mi tu źle pachnie. U. Edytowane 26 Lutego 2013 przez Ugly Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_ronin Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Ja natomiast dostalem odpowiedź na zadane pytania:Pytania:- Witam ! Czy moglbym prosić o zacytownie opisu ktory jest na wędce( nie nazwy, ale opisu czyli c.w. = casting weight najczęsciej wyrazonego w uncjach oz. tego co jest obok ... ew zamieszczenie jego dodatkowego zdjęciaPozdrawiam -Mam jeszcze jedno pytanie. rozumiem, ze licytuje wedkę razem z kołowrotkiem I czy mozliwy bedzie odbór osobisty w Lublinie?Odpowieź (pisownia oryginalna)odbiur osobisty jest nie możliwy z powodu bardzo dużej ilości na różnych aukcjach tranzakcji i braku czasu licytacja dotyczy wędki razem z kołowrotkiem (podkeślenie moje - U.) rpozdrawiam Mimo wszystko nie skusze się Gdyby był możliwy odbiór osobisty licytowal bym, Coś mi tu źle pachnie. U. Nie mam pytań… odpowiedz sprzedającego na temat tej aukcji jest wystarczająca. Odnoście tej aukcji to mam takie o to przemyślenia: Gość grzebie w czterech literach. Wącha, liże, ogląda i stwierdza, że to co ma na palcu to glina.Wącha drugi raz. Całuje, ogląda i stwierdza, że to gówno …Grzebie jeszcze raz .Wącha, liże, ogląda i stwierdza, że to jednak glina… Po chwili stwierdza..........ale sąd w dupie glina…. I wszystko na ten temat…. Edytowane 26 Lutego 2013 przez _ronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 .....ale sąd w dupie glina…."Sąd"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Może to Japończyk żyjący w Polsce bo na tamtejszym "Allegro" też wystawia? Obecna cena okolice 859zł.Coś tam nawet na stronce napisane o przeprowadzce. http://www.mbok.jp/item/item_391009339.html Sprzedał tam 3383 produkty i same dobre komentarze. Transakcje sprzedaży : 3.383 razy Kup transakcję : 206 razy Transakcja anulowana : Trzykroć Sprzedawca anulowane : 0 razy⇒ metody liczenia ★ oceny w ciągu 6 miesięcy Dobry Zazwyczaj Zły W ciągu jednego miesiąca 43 0 0 W ciągu 3 miesięcy 124 0 0 6 miesięcy 159 0 0 Zautomatyzowana ocena - - 0 Edytowane 26 Lutego 2013 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 trzeba by to chyba za wczasu zgłosić do Allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 moderacjo, pomocy! kogo tutaj allegro obchodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Błażej? Ale Ty jesteś całkiem zielony, czy już coś z castingiem działałeś? Bo jeśli nie to bym odradzał kij 2.7m na początek. Lepsze coś krótkiego, dobrze wyważone. Krótka rękojeść, tak aby dało się wykonywać rzuty jedną ręką. Nauczyć się ładować kij z boku i spod siebie, do tego pitching. Ogarniesz w jeden sezon i wtedy dłuższe kije. Takie mam zdanie. z castem początki wcześniej na zwykłym kijach łowiłem, najczęściej na spinningach, casta jak raz w ręce się potrzyma i poczuje to coś to wciąga i chciałbym właśnie taki sprzęt kupic.Z góry dziękuję za podpowiedzi, im więcej rad dostaje od Was tym więcej mam rzeczy nad którymi się zastanawiam i dobieram,Krzychu jak mógłbyś to skrobnij jaki sprzęt byś doradzał kij,multi, itd...pozdr:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 niepotrzebnie z allegro linka załączyłem, a tak w ogóle, jeżeli chodzi o tą aukcję to FAKE!! te same zdjęcia zapodaje, a komentarze można w przeszłości było dostac za 1000 sprzedanych ołówków buehehe. mifek zaginąłeś?? zakopali cie czy co że milczysz i nie ucieszasz Nas radami??ave Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 co sądzicie o tych i o vendetta? http://www.abugarcia.com/products/combos/round-reel-combos/ambassadeur-7000i-combohttp://www.abugarcia.com/products/combos/low-profile-baitcast-reel-combos/orra-sx-combo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 opcje podane przez standerusa pokrywaja sie z moimi przemysleniami... czyli 1x revo SX1x plecionka 20lb, np Power Pro czy tuff line1x Mars cast 2,71x okuma black rock 2,10 10-35gBudżetowy, dobrze rzucający i wygodny w łowieniu zestaw nie zgodze sie za to z jednym z powyzszych zdan ze krotkim kijem trudniej sie nauczyc ... moim zdaniem jest odwrotnie. dlugi kij, wieksza podatnosc blanku, wieksze ugiecie i troche latwiej wykonac prawidlowy rzut bez strzelania z kija. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 co sądzicie o tych i o vendetta? http://www.abugarcia.com/products/combos/round-reel-combos/ambassadeur-7000i-combohttp://www.abugarcia.com/products/combos/low-profile-baitcast-reel-combos/orra-sx-combo ambasador combo to zabawka ktora mozesz ganiac sumy czy inne trolle. Do twoich potrzeb celowal bym w coś poreczniejszego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi