Kuba Standera Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 opcje podane przez standerusa pokrywaja sie z moimi przemysleniami... czyli 1x revo SX 1x plecionka 20lb, np Power Pro czy tuff line 1x Mars cast 2,7 1x okuma black rock 2,10 10-35g Budżetowy, dobrze rzucający i wygodny w łowieniu zestaw nie zgodze sie za to z jednym z powyzszych zdan ze krotkim kijem trudniej sie nauczyc ... moim zdaniem jest odwrotnie. dlugi kij, wieksza podatnosc blanku, wieksze ugiecie i troche latwiej wykonac prawidlowy rzut bez strzelania z kija. Też uważam, ze mars cast jest dobrym, bardzo wybaczajacym kijem do nauki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 noi mamy zwycięzcę tak myśle, teraz tylko znaleźc najtaniej, kupic i czekac na początek sezonu, wcześniej tylko trenując rzuty na sucho:)mam jeszcze jedno pytanie dotyczące przynęt na szczuble jakich używacie, chciałbym zrezygnowac z łowienia na żywca... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 który revo wybrac??http://www.abugarcia.com/products/reels/low-profile-baitcast-reels/revo/revo-sx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 tego ktory ci bardziej pasi... masz do wyboru 6,4:1 i 7:1 roznica niewielka w sumie.. ja bym wybrał szybszą maszynke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 speedy24pl... zerkaj czasami na giełdę... wczoraj był tam prawie nowy sx w rozsądnej kasie... dzisiaj już jest "po temacie"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 a plecionka jakiej grubościhttp://rajwedkarski.istore.pl/pl/plecionka-power-pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 ... 20-30 lb, a w tabeli znajdziesz jej odpowiednik w "mm": http://www.powerpro.com/publish/content/global_fish/en/nl/power_pro_v2/products/powerpro_super_lines/moss_green.image.-specTableImage.dash.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 dzięki maxtip za pomoc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 revo jest super.ale jest jakiś lepszy multi za 700zł? dwie dodatkowe stówy wpały mi w ręce akurat i zastanawiam się czy brac revo sx czy macie jakiś inny pomysł??skrobnijcie mi jeszcze co montujecie na szczubla, tu albo na priva:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Zostań lepiej przy SXie . Zacznij zbierać na: przynęty , torby , kamizelki , okulary , śpiochy oddychalne , buty do brodzenia , kurtkę nieprzemakalną , latarkę LED , podbieraki , tuby do transportu wędzisk , łódź wędkarską , silnik spalinowy , silnik elektryczny , GPS , echosondę , itd......To jeszcze nie koniec. Potem przyjdzie czas na całe zestawy wędek i multików do różnych zastosowań , na wyposażenie pracowni rod i lure builderskiej , sprzęt fotograficzny i specjalny samochód na ryby. Masz na co odkładać. Powodzenia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) ożesz, zaczne odkładać na oszczędnościówkę, część z tych w/w rzeczy mam, ale to te drobne... samwieszto na razie to ja zbieram na: pieluchy, mleko Bebilon Comfort, chusteczki nawilżające, krem na odparzenia, krople na kolki i tym podobne rzeczy Edytowane 28 Lutego 2013 przez speedy24pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Zostań lepiej przy SXie . Zacznij zbierać na: przynęty , torby , kamizelki , okulary , śpiochy oddychalne , buty do brodzenia , kurtkę nieprzemakalną , latarkę LED , podbieraki , tuby do transportu wędzisk , łódź wędkarską , silnik spalinowy , silnik elektryczny , GPS , echosondę , itd......To jeszcze nie koniec. Potem przyjdzie czas na całe zestawy wędek i multików do różnych zastosowań , na wyposażenie pracowni rod i lure builderskiej , sprzęt fotograficzny i specjalny samochód na ryby.Masz na co odkładać. Powodzenia.A jeszcze po pewnym czasie jak znudzi Ci się chodzenie na ryby i polska mizeria i zachcesz połowić to dojdą jeszcze wyjazdy "w świat" na ryby... Edytowane 28 Lutego 2013 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 2 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 zamawiał ktoś z Was sprzęt wędkarski ze stanów??może ze strony abu garcia?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Szukaj u nas, chyba wiele nie ugrasz, a jak dojdzie cło etc to zonk może byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Nie mówiąc już o jakiś roszczeniach z tytułu gwarancji , czy cuś ...Chociaż ja kupowałem w Stanach mojego Cu51 na jakiejś wyprzedaży i kumpel który gadał ze sprzedawcą ( bo ja nie spikam ) załatwił że napisali że to gift i multik wyszedł mnie niecałe 500 zł. Tyle że gwarancji faktycznie nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 3 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 wysłałem zapytanie o cały ten sprzęt do ponad 20tu sklepów i mają jedynie okume black rock, nic więcej... na allegro jest multi revo SX, a mars cast nie znalazłem,jak macie jakieś dojścia do sklepów z dużym asortymentem, czy też sami taki macie, dajcie znać i pomóżcie,dzięQs z góry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) ... a mars cast nie znalazłem... ... a w "złotej rybce" patrzyłeś?http://www.zlotarybka.com.pl/sportfish-mars-cast-270--3-10g--o_2773.html - sklepu osobiście nie znam, ale kilka osób z forum coś tam już chyba zakupiło... ... revo sx-a powinieneś znaleźć w fishing-mart... na "lewą łapkę" powinien być od ręki... Edytowane 3 Marca 2013 przez maxtip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojomir Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Jakoś ciągle nie wystarcza mi to do podejrzewania kogoś o oszustwo.Ostatni OT w wątku lalkarz16r (19) - Konto zawieszone - 3 dni po zakończeniu sprzedaży wszystkich wartościowych przedmiotów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 A Megabass u mnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bojomir Opublikowano 6 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Pogratulować odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 ciężko znaleźć wszystko w jednym sklepie, w ogóle jest tylko pare miejsc w których sprzedają sprzęt abu garcia.... jeszcze trochę poszukiwań i może trafię na jeden sklep w którym wszystko zgarnę,tak czy inaczej dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 mars cast jest, revo sx w drodze:) spotkaliście się z :byron triangle ultra heavyishimano speedmaster BX ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 spotkaliście się z :byron triangle ultra heavyishimano speedmaster BX ?? tak, spotkalismy sie, niedalej jak wczoraj wieczorem, przy kuflu chlodnego browaru ... bardzo sympatyczny wieczor spedzilismy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 14 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 (edytowane) ale beka haha:) były przytulańce?? aż mi nerka wypadła Edytowane 14 Marca 2013 przez speedy24pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 a nie mowilem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi