speedy24pl Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 zrozumiałem aluzje:) pośmiałeś się, fajnie ale skoro jesteś już takim ekspertem to mógłbyś się wypowiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 zacznij czytac forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Edytowane 15 Marca 2013 przez Gobio Gobio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 15 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 spoko, musieliście pożartowaliście:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
minecjusz Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 A Megabass u mnie . a multika też dostałeś?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 15 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2013 tak wszystko mam dzięki Wam chłopaki poczytałem trochę na temat castingu i wrzucam wszystko w praktykę. Miałbym do Was jeszcze takie pytanie ogólne....seria guide select czy team dragon, mieliście? używaliście? co o nich sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
speedy24pl Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 hey hey hey:)wiem że jest tu trochę info na ten temat na forum, ale jakby ktoś miał chwilkę to proszę odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2013 Speedy. Prawie każdy tutaj miał lub ma ,te lub podobne wędki . Generalnie to nie są złe sprzęty ale po pewnym czasie każdy zapragnie mieć lepsze ; tym bardziej że za podobną ( nieco wyższą ) cenę możesz liczyć na okazję na forum , lub ukręcić coś naprawdę fajnego. Ja łowiłem GS Bandit cast . Była bardzo szybka , miała bardzo zaniżone cw. i połamały się w końcu jak każda chyba wędka GS . Na jej plus należy zaliczyć fajny design . Do teraz mam spina TD Silver ed. - tym łowiłem tak mało że nie chcę się wypowiadać , ale jedno napiszę - żadnych fajerwerków tam nie ma. Jak kupisz te wędki to i tak w końcu wylądują za szafą , chyba że wcześniej je połamiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi