martek Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 (edytowane) Fajna impreza się zapowiada,mój kolega Pepito jedzie i planuje tam pozamiatać Edytowane 1 Lutego 2019 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Przelew zrobiony, mam nadzieje ze sie uda???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 1 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Proszę o konkretna informacje bo właśnie mialem robic przelew.Ogloszenie zostalo zamieszczone wczoraj minute przed północą, 5 minut po dwunastej przedsawiciel 30 osobowej grupy poinformowala o zrobieniu przelewu, poźniej co raz ktos dzwonil z info o przelewie. Dopiero po niedzieli tak naprawde będzie wiadomo kto I kiedy dokonal przelewu, decyduje kolejnosc wpłat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 1 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2019 Ja zrobiłem przelew jakoś 04:20... Powinienem się załapać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 PSTRĄG ROZTOCZA 2019Salmo Club Roztocze ogłasza, że w dniu 07.04.2019 organizujeXXX Ogólnopolskie Zawody spinningowo-muchowe Pstrąg Roztocza Memoriał Jana Skowrońskiego.Zawody zostaną rozegrane na wodach krainy pstrąga i lipienia Okręgu Zamość:– rzeka Wieprz– rzeka Tanew– rzeka Sopot – z wyłączeniem rezerwatu Czartowe Pole– rzeka Szum– rzeka Biała Łada– rzeka PorDo udziału w imprezie zapraszamy członków PZW z całego kraju.!!LICZBA UCZESTNIKÓW OGRANICZONA do 80 OSÓB !!Wpłata na konto bankowe jest równoznaczna ze zgłoszeniem uczestnictwa w zawodach.– kwota startowego 120 zł .Osoba posiadająca opłatę na wody górskie macierzystego okręgu jest zwolniona z opłaty na wody P&L Okręgu PZW Zamość na czas trwania zawodów.Osoby, które nie posiadają w/w opłat mają możliwość wykupienia składki jednodniowej. Składki jednodniowe przyjmowane są wyłącznie w formie elektronicznej!!Okręg PZW w Zamościu22-400 Zamośćul. Wojska Polskiego 15Konto bankowe:PEKAO SA I O/Zamość84 1240 2816 1111 0000 4015 3573http://www.pzw.org.pl/56/wiadomosci/180280/63/skladki_2019http://www.pzw.org.pl/56/cms/7722/zezwolenie_okresoweWpłaty:– zawodnicy – 120,00 zł– osoby towarzyszące – 20,00 złWpłatę należy dokonać do dnia 31.03 2019 roku na konto PEKAO S.A.84 1240 2816 1111 0000 4015 3573koniecznie podać imię i nazwisko osób startujących z dopiskiem "Pstrąg Roztocza 2019"Jednocześnie organizator prosi o potwierdzenie dokonanej wpłaty i podanie danych kontaktowych uczestnika zawodów na e-mail salmoclubroztocze@gmail.com lub telefonicznie na nr 600715166Uwaga! Potwierdzenie jest niezbędne w przypadku np. zmiany terminu z przyczyn niezależnych.HARMONOGRAM ZAWODÓW05.00 - zbiórka Stanica Wędkarska w Józefowiehttp://mapy.eholiday.pl/noclegi-lv8291.htmlGorące śniadanie i odprawa z zawodnikami06.00 - 13.30 - wyjazd i czas trwania zawodów13.30 -14.00 czas powrotu z zawodów14.00 - 15.00 - obiad i praca Komisji Sędziowskiej16.00 - uroczyste zakończenie zawodówZASADY ROZGRYWANIA ZAWODÓWZawody zostaną przeprowadzone na żywej rybie, wygrywa najdłuższy pstrąg potokowy, metoda połowu dowolna (spinning lub mucha)Połów zgodny z regulaminem wód górskich.Dojazd na łowisko własnym środkiem transportu.Do punktacji zaliczane są tylko pstrągi potokowe.Zawodnik przedstawia Komisji Sędziowskiej prawidłową dokumentację fotograficzną jednej, najdłuższej ryby.NAGRODYZa zajęcie trzech pierwszych miejsc puchary, dyplomy oraz cenne nagrody rzeczowe.Po zakończeniu zawodów zapewniamy przy wspólnym ognisku gorący posiłek oraz napoje.UWAGI KOŃCOWEPozostałe sprawy związane z przebiegiem zawodów zostaną wyjaśnione na odprawie z zawodnikami w dniu zawodów.Uwaga! Organizator zastrzega sobie prawo zmiany terminu zawodów z przyczyn pogodowych. Gdyby ktoś był zainteresowany to jest jeszcze kilka miejsc. Kiedy będzie dostępna lista uczestników ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 14 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2019 Po niedzieli. A jak Cię pili to dzwoń, ja z Wesołem na 99% się dostaliśmy. Tyle lat minęło a wydaje się że to w zeszłym roku z Panem Jankiem i Jurkiem przy ognisku i owocach leśnych siedzieliśmy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Czy w sobotę 6.04 wody roztocza będą zamknięte? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 15 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=2184045561655803&id=494208310639545# 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Po niedzieli. A jak Cię pili to dzwoń, ja z Wesołem na 99% się dostaliśmy. Tyle lat minęło a wydaje się że to w zeszłym roku z Panem Jankiem i Jurkiem przy ognisku i owocach leśnych siedzieliśmy. Ja jestem na liście Do zobaczenia nad wodą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Ha!!!! Też sie załapałem Się widzimy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Ha!!!! Też sie załapałem Się widzimy Walczę z Michałem żeby jechać w piątek. On wie co by było.Damy fest Edytowane 15 Lutego 2019 przez Framuga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 (edytowane) Też mamy plan jechać w piątek . Walcz Radek walcz... tam pięknie jest Edytowane 15 Lutego 2019 przez Krystianin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 15 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2019 Walczę z Michałem żeby jechać w piątek. On wie co by było.Damy festCzłowiek jest głupi, broni sie przed tym co dobre! Juz się cieszę ze jedziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Krakusów i z okolic Krakowa zapraszam na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajKar Opublikowano 16 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2019 Gdyby komuś coś niespodziewanego wyskoczyło to chętnie odkupię wpisowe. Ogłoszenie ukazało się w czasie Targów Rybomania i przegapiłem. Będę bardzo wdzięczny za pomoc choć wiem że ktoś będzie zawiedziony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SkrewUp Opublikowano 24 Marca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2019 Jeszcze 2 tygodnie i zaczynamyJuż nie mogę się odczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2019 Jedzie ktoś z Warszawy lub okolic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2019 Można tak powiedzieć . W piątek wieczorem albo w sobotę nad ranem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 4 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2019 W sobotę wieczorem ktoś może jedzie?Mam miejsce w samochodzie, to można pojechać razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gold Tinca tinca Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Odsprzedam startowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasek Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Trzymam kciuki za kolegę ze S.WPstrągi 60-tki namierzone, bardzo nie skłute więc tylko by apetyt im dopisał???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2019 Trzymam kciuki za kolegę ze S.WPstrągi 60-tki namierzone, bardzo nie skłute więc tylko by apetyt im dopisałprzekaż koledze niech je kłuje, a co tam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Przekaż koledze, że 60taki już pokłute Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wesol Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Dziś maluszki brały ale jutro ma się dziać. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2019 Ja zaraz ruszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi