urasenty Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Ma ktoś wyniki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 8 punktowanych ryb (>35cm). Pierwsza 43.5cm, ostatnia 35.7cm. Wodą niska... Na porannej zbiórce słyszałem, że będzie kiepsko bo ryby popłoszone. Na zbiórce końcowej słuchać było, że wieka lipa (kulturalnie napisałem). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K-Pon Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zawody dobrze zorganizowane Mi się podobało 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krystianin Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 (edytowane) Organizacyjnie spoko . Dobre swojskie żarełko i nie tylko . Wędkarsko?? Może zabrakło tych kabanów, ale ja sie świetnie bawiłem . 11 wyjętych pstrążków, kilka spadów i odprowadzeń .Gratulacje zawodnikom, którzy potrafili skusić miarowe ryby . Wracam na Roztocze za rok . Edytowane 8 Kwietnia 2019 przez Krystianin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Nie było źle dobre towarzystwo wszystko przyćmi. Rybki też były s8 wymiata 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi