Zanderix Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Jest problem ze szczytówką, a dokładniej z jej "otworkiem" - lubi się robić "luźna" i czasami daje "nogę" do wody, całe szczęście jest "smycz" w postaci żyłki i można niesforną "cofnąć" do siebie nazad. Jak zwykle (no może przesadzam) jest problem z "samcem", znaczy z dolnikiem - znaczy z jego "końcówką"Jak zwykle (choć to tylko oczywiście opinia "otworków") jest problem z końcem który wchodzi do otworka szczytówki - czym nasmarować, żeby ratować ten związek ?Jakieś proste domowe sposoby czy od razu trza do "speca" ? PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 witam,ja to stosowałem http://www.mc-sklep.pl/spray-carbon-graphite-p-136.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Arku a proponuję zwykłą białą świecę nosić przy sobie i nacierać .Tani pewny sposób jak są poważne luzy, węgiel jest przeciw zakleszczaniu bardziej jak poważnym uzupełnianiu ubytków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 22 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Czyli stara maksyma "kto smaruje ten jedzie" - coś czułem że jej "świeca poczebna" Dzięki za rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 tak,ale zawsze troszkę średnica się zwiększa,ja w feederach stosowałem i działało.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andru77 Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja na koniec sezonu każde połączenie smaruje płynnym grafitem, nakładam kolejny element lekko obracam w przeciwnych kierunkach rozłączam i do wyschnięcia.Nie mam problemu z luzem jak i zakleszczaniem elementów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ja na koniec sezonu każde połączenie smaruje płynnym grafitem, nakładam kolejny element lekko obracam w przeciwnych kierunkach rozłączam i do wyschnięcia.Nie mam problemu z luzem jak i zakleszczaniem elementów.Ale jak jest już dziursko to pozostaje tylko świeca na duży otwór . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 jeszcze jest dobry grafit w sprayu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ale jak jest już dziursko to pozostaje tylko świeca na duży otwór .O czym w niektóre przypadki świadczyć mogą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 Ale jak jest już dziursko to pozostaje tylko świeca na duży otwór .gromnica się nada...? wiem,wiem to zależy od "dziurska"..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 22 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi