bomber Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Lemax ma niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filser Opublikowano 28 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2019 Można pomalować na dowolny kolor przecież to nie jest technologia z kosmosu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 30 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2019 Fliser ogarnia temat- sprawdzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 2 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2019 (edytowane) Panowie, nabyłem bardzo fajny kij na blanku CD Sunrise. Niestety, kij zbrojony przez „stara szkołę stołecznej pracowni” i nie za bardzo mi się podoba. Dodatkowo ma jeszcze błąd w opisie modelu i parametrów... Chciałbym go przezbroic na 1-stopkowe lżejsze przelotki, inny dolnik, usunąć wyplatanki itp. Ogólnie przezbroic cały kij. Nie mniej chciałbym zachować jak najbardziej realny kolor blanku Sunrise. Kto i gdzie może się podjąć polakierowana blanku po demontażu (sam go rozbroje), aby wyglądał jak w oryginale? Nadmienię, ze jest tam przezroczysty lakier (widać pod nim strukturę węgla) z brązowo-złotym (bursztynowym) zabarwieniem, jak poniżej. Edytowane 2 Lipca 2019 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Bedziesz tez sam skrobal blank? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 3 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2019 Nie ukrywam, ze wolałbym oddać rozbrojony blank do kogoś na skrobanie i lakierowanie. Ale jeśli by trzeba to mogę go również oskrobać. Zależy mi jednak na tym, aby blank wyglądał jak oryginał, stad chciałbym, aby kolor był jak najlepiej dobrany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnydzik Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) Takie szybkie pytanko. Dolnik spinningu morskiego cw 300g. Jedna przelotka nie była w osi więc postanowiłem ją wyciąć. Niestety lakier odszedł razem z farbą. Jaką farbą to pomalować żeby nie rzucało się w oczy? po zewnętrznej dalej podjadę omotką, ale w środku pomiędzy nóżkami będzie kupa trochę. Czy matowy spray do wyprawek w autach wystarczy? Edytowane 19 Listopada 2019 przez lesnydzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 (edytowane) to daj podomotke w kolorze blanku ,i dodatkowo jeszcze ochronisz blank Edytowane 19 Listopada 2019 przez Robas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesnydzik Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Czyli warstwa nici i na to dopiero przelotka i docelowa omotka? Co do sprayów o których pisałem da radę takie rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 19 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2019 Zrób coś takiego tylko we właściwych kolorach. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 20 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2019 Czyli warstwa nici i na to dopiero przelotka i docelowa omotka?dokładnie takmasz to na fotce powyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artmio Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 WitamMam stara wedke spinningowa ktora jest mocno poobdzierana chcialbym zdjac stary lakier i polozyc cos nowego , moze macie jakies propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lexi Opublikowano 19 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2020 WitamMam stara wedke spinningowa ktora jest mocno poobdzierana chcialbym zdjac stary lakier i polozyc cos nowego , moze macie jakies propozycje.Ja poszedłem kiedyś do Sikkens (tam gdzie samochodowe dobierają) zrobili idealny kolorek do Extreme, dodali do tego jakiegoś "flex" żeby przy zgięciach nie pękało. To wszystko nabili do spraya .....wędka jak nowa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kistian Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Cześć, mam do Was kolejne pytanie, kupiłem blank MHX który jest "goły" niepolakierowany. Czy warto w ogóle lakierować wędkę? Jeśli tak to czym? Czytałem również o opcji "nacierania" blanku bardzo cienką warstwą żywicy.. Jeśli żywica lepsza to czy można do tego zastosować Epidian 5 + PAC ? pozdrawiam i dziękuję za ewentualne podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziurban Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Cześć, mam do Was kolejne pytanie, kupiłem blank MHX który jest "goły" niepolakierowany. Czy warto w ogóle lakierować wędkę? Jeśli tak to czym? Czytałem również o opcji "nacierania" blanku bardzo cienką warstwą żywicy.. Jeśli żywica lepsza to czy można do tego zastosować Epidian 5 + PAC ? pozdrawiam i dziękuję za ewentualne podpowiedzi. MHX goły? to musiał go ktoś szlifować bo normalnie są w lakierze bezbarwnym matowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kistian Opublikowano 4 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Masz rację, nie doczytałem - z uwagi na brak doświadczenia nie rozpoznałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedJin Opublikowano 27 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2022 Odkopie. Jakiś prosty sposób żeby nanieść warstwę czegoś bezbarwnego na wędkę fabryczna nielakierowaną uzbrojoną w przelotki? Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi