Mariano Italiano Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Rodmas jest chyba niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siacho73 Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zupełnie zapomniałem o Rodmasie.Chyba tak zrobię bo nie widzę za bardzo innego wyjścia.Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 15 Grudnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2011 Luzik.Tam powinni poradzic,doradzic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pociemu Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Witam. Chciałem kupić Nici nylonowe GUDEBROD Size A 100 yds w kolorze czarnym i metalizowane w kolorze srebrnym jednak w Polsce nie są dostępne. Możecie mi polecić sprawdzone nici innego producenta?A może jest jakiś sklep w Polsce który ma te nici? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pro Warp w FC i Pacyfic Bay w Art Rod.Polecam obie Pozdro Rafał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Pro Wrap. Używam, nie narzekam. Może nawet i są lepsze niż Gude. Szczególnie niektóre. Mam takie w kolorze burgund, niby A, a jakby ciut grubsze. Genialnie się nawija. PW ma w tej chwili chyba większość pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja powiem szczerze że Pro wrap jednak ustępuje Gude moim zdaniem.Właśnie dziś pierwszy raz wiązałem nimi , bo do tej pory tylko Gudebrod , ale zapasy się kończą Nie umiem tego wytłumaczyć , ale Gudebrod jakoś tak lepiej mi się układa , a może poprostu muszę się przyzwyczaić...PacBay jeszcze nie używałem ale trzeba będzie spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Ja mam wrażenie, że Gudebrod miał ciaśniejszy splot od ProWrapa. Też wolę Gudebroda, ale chyba niedługo nie będzie wyjścia.Używałem jeszcze FishHawk, ale to tak przez przypadek kiedyś kupiłem, nawet nie wiem, czy są gdzieś dostępne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zdecydowanie Gudebrod mają ciaśniejszy splot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 ale chyba niedługo nie będzie wyjścia. Dlaczego tak sądzisz Kamilu? Przecież Gudebrod powrócił.... Nawet ostatnio w newsletterze Batsonów pisali że wznawiają dystrybucję Gudebroda (choć co prawda ograniczonej oferty). Zatem, skąd ten pesymiz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 27 Stycznia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2012 A pierwsze słyszę. Ale w takim razie bardzo dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Witam- czy są w handlu dostępne nici bardziej cienkie niż rozmiar A? Czy ktoś może poratować linkiem? Stosujecie takie rozmiary do kręcenia omotek w swoich dziełach? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 (edytowane) Są jeszcze nici jedwabne cieńsze niż standardowe nylonowe. Znajdziesz je tu : http://www.tackle24.de/Mają tam nici jedwabne firmy FishHawk oraz GudebrodWejdź na Bindegarn i potem na SeideNici jedwabne też mają rozmiary tak samo jak nylonowe . Najcieńsze to rozmiar A Edytowane 25 Lutego 2013 przez mrWhite7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybak109 Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Tylko przy jedwabiu zrób sobie próbną omotkę bo Cię może zmiana koloru po lakierowaniu zaskoczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Taki międzynarodowy system oznaczeń to jest to: http://www.firemountaingems.com/encyclobeadia/beading_resources.asp?docid=THREADTYPESSIZES Od 00 do końca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 Dziękuję. A może jest do dostania nić metalik rozmiar 00? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nie słyszałem o czymś takim. Nici metaliczne są z założenia relatywnie bardzo grube. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Może duża pasmanteria? Tylko osobiście, bo niektóre nici metaliczne się nie nadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MIKUL Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Dzięki za cenne rady:-) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 chciałbym przewinąć omotki w/w kiju po spotkaniu z sumkiem popękał lakier , i mam pytanie jaką nić kolorystycznie dobrać aby pasowało pod całośćchciałbym z tych http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-FISHHAWK-Nylon/426albo tych http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-ProWrap-Nylon/100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 najlepiej zapytaj ROberta, może zna odpowiedż na to pytanie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 24 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2013 odpowiedz już dostałempodziękowania dla robbox4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 Podepnę się pod pytanie Kolegi - może już ktoś przewijał omotki w Elitce i wie jaki kolor jakich nici pasuje idealnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 od Roberta dostałem odpowiedz że podejdzie http://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Nici-FISHHAWK-Nylon/426 kolor896 , ale zrobię jeszcze próbkę na jaśniejszej 827 , porównam i zobaczę jak to wyszło , Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bazyloss Opublikowano 25 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2013 najlepiej pasują Gudebrod Olive Green Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi