victor Opublikowano 25 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2013 szukam instrukcji w języku polskim do echosondy lowrance x 4. Może ktoś ma namiary.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 O ile się nie mylę to lowrance x4 ma możliwość wyboru menu w języku polskim... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 O ile się nie mylę to lowrance x4 ma możliwość wyboru menu w języku polskim... O ile się nie mylę to lowrance x4 ma możliwość wyboru menu w języku polskim...Mylisz się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 krystiano1981r Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 jak w czwartek będę w domu,to zapytam kolesia bo ma taki sam model i wiem,ze takową instrukcję posiadał(czy ma ma nadal,będę wiedział w czwartek)pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 14 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2013 Mylisz się A to przepraszam, mam lowrance x4 Ellite z polskim menu i byłem pewien, że jedyna różnica z x4 to brak koloru... Ł>> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Potrzebuję polskiej instrukcji do elite4, można gdzieś znaleźć w sieci? Mnie się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Z tego co pamiętam, to dystrybutor dawał do tego modelu od Elite 5. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Całkiem możliwe, tak czy inaczej szukam pdfa w kolorze najlepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Paprykarz Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 (edytowane) Nie ma opcji w kolorze - dawali czarno-białeZadzwoń do Parkera, może użyczą ? Edytowane 1 Marca 2014 przez Paprykarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 thug Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Liczyłem na kolor bo taką znalazłem angielską Do parkera pisałem, w poniedziałek zadzwonie, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 DP Fishing Opublikowano 1 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2014 Ja mam instrukcje. Napisz priv co potrzeba to może zeskanuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 amalker Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 25 stron A5 (b&w), jak nie załatwisz to ci zeskanuję... Daj znak sygnał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
victor
szukam instrukcji w języku polskim do echosondy lowrance x 4. Może ktoś ma namiary.Pozdrawiam
11 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi