kksm Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2013 Super. Ostatnio sprawdzałem twoje korniki i bardzo dobra robota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 15 Maja 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 (edytowane) Na inauguracji sezonu boleniowego udało sie na własny kawałek drewna ( użyłbym słowa "jerk",ale nie chce obrażać prawdziwych przynęt tego typu;)) klenia i sprowokować bolka do ataku Lepszej motywacji do próby zabawy z bezsterowcami nie mogłem znaleźć Nie widać niestety wszystkich przejśc kolorów (okoniowy brzuch przenika perłowo-złota poswiata,tego samego koloru jest pasek na uklei ) i refleksów od alu. Drewno lipowe,stelaż przez całą długość,oklejane folią "Smakowitej" i malowane akrylami (palec/pędzel/gąbka) Edytowane 15 Maja 2013 przez Bluzer 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
asafa Opublikowano 15 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2013 Fajne woblery! Masz swój styl co widać po cukierkach jaziowych czy chociażby bezsterowcach. Powodzenia w dalszej "dłubaninie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 13 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Powoli wracam do "dżeppettowskiego" dłubania po kilku-miesiecznej przerwie.Póki co kilka prac nowicjusza w dziedzinie lurebuldingu....mojej dziewczyny Nie są to co prawda gotowe woblery ,a element wiekszego prezentu jaki mi zrobiła,ale zadatki na budowniczego przynet ma kobieta Pozdrawiam 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dobre! Strugnij coś na majowe wojaże 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Drugi od dołu zajefajny.. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 sum najlepszy to sie przyjmie musisz przekonac zone do masowej produkcji ^^ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Jednym słowem musicie przyczynić się do rozmnożenia tej populacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skippi66 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Dziewucha jest lepsza od Ciebie Drugi od dołu genialny a także ostatni z uszminkowanymi wargami. Strugaj dla Niej korpusy a ona niech wykańcza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fin333 Opublikowano 13 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2014 Ten szczęśliwy z mordki sumik rządzi absolutnie. Taki trochę muppet (a może Fragles? , cholera, nie rozróżniam).Twoja kobieta wskoczyła z mocnym uderzeniem. No czegoś takiego jak w ostatnim to żaden facio chyba nie wymyśli W sumie świeże spojrzenie na temat z tego wychodzi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 14 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2014 Natalia dziękuje za miłe słowa Spodobało się Jej więc pewnie sięgnie jeszcze po nożyk i lipowy klocek;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 20 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2014 (edytowane) Zmotywowany efektami kol. @Nowwaka i @Bobesku sam też spróbowałem zabawy z arylami i pedzlem:) ok 18mm, na klenie z Rudawy Edytowane 20 Stycznia 2014 przez Bluzer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nowwwak Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Miło przeczytać kombinuj, od razu widać, że "czujesz" akylki, kolorki bardzo bardzo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Franc Opublikowano 21 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2014 Jak tak dalej Natalii będzie szło to może wątek założy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 23 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 Jak tak dalej Natalii będzie szło to może wątek założy Też na to liczę Powoli sie wdraża- w wolnej chwili nada kolorytu jednemu z kleniowych korpusów;) Jaziówek na krakowskie ciurki ciąg dalszy: 14mm 14mm 2cm 3,5cm NIebieski odcień na ostatnim woblerze to refleksy po drobinkach srebra- słabo to na zdjeciu wyszło Wszystkie woblerki są z balsy. Niestety nie znam ich wagi,ale poza "ciernikokształtnym" wszystkie sa tonące Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 23 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2014 fajnie ci to wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 (edytowane) 3-centymetrowe rybki z balsy o drobnej pracy Edytowane 4 Marca 2014 przez Bluzer 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Świetne malowanko, bardzo mi się podoba. Szczególnie 2 i 3.Sam bym tak chciał... Akrylki pędzlem czy jakaś inna technika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 4 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dzięki;)Dokładnie,malowanie akrylami za pomocą pędzla ,jedynie w ostatnim woblerze wykorzystałem gąbkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 4 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2014 Dobre!Ale strugnij jakiegoś "bulbulatora" na maj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 5 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Dobre!Ale strugnij jakiegoś "bulbulatora" na maj Długości "9,50" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 5 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2014 Może być To już taka wielkość odpowiednia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jedrek115 Opublikowano 7 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2015 3cm.Też kiedyś słyszałem o tych boleniówkach, ale na żadnego do tej pory nie trafiłem,nawet nie wiem jak wygladaja ;/Posiadam tą boleniowke i paru moich znajomych... to ze sa łowne to nie jest bajka Nic sie im nie rowna ... a to nie tylko moje zdanie Ps. woblerki piekne i sam bym chcial sie zaopatrzyc w takiego żółtobrzezka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demowsky Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Malowane pędzlen i akrylami eleganckie nie moge tego rozkminić jak wychodzi Ci taki efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 26 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2015 Dzieki:)@Jędrek, powinienem mieć jakiś naddatek pływaków, musze sprawdzić @Santiago, mimo kombinowania to wciąż trudno uzyskać mi pożądany efekt. Woblery malowałem akrylami (Chromacryl) i żeby uzyskać łagodne przejscia miedzy kolorami , musiałem mocno rozcięńczyć farbę. Czasem robiłem też tak ,że już na korpusie lączyłem dwa kolory w momencie gdy farby były jeszcze mokre. W tym roku zacząłem bawić się akwarelami i myslę ,ze takimi transparentnymi farbkami łatwiej uzyskać łagodne przejscia kolorów.Fachurami w dziedzinie jest @Bobesku i @Nowwak, może oni coś doradzą W tym roku więcej czasu poświęciłm jaziom i nawet udało złowić się parę fajnych ryb na woblery o takiej konstrukcji: pozdrawiam 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi