rognis_oko Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2007 Cześć. Chciałbym was zaprosić do wzięcia udziału w nowym mini-konkursie. Konkurs odbędzie się jutro, tj. we wtorek 28.08.2007.Zainteresowanych wzięciem udziału w konkursie zapraszam około godziny 22.00 przed komputer.O tej godzinie umieszczę pytanie konkursowe, które znowu będzie dotyczyło mostów nad Wisłą. Będzie nagroda. Zasady konkursu oraz informację o nagrodzie podam w godzinie rozpoczęcia zabawy. Zachęcam do wzięcia udziału! Myślę, że będzie ciekawie.Do usłyszenia jutro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Maciejowaty Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Czuję się wyłączony z konkursu Idę zaraz spać , życzę powodzenia w tej zabawie pozdro all Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 No ja tez jestem ciekawy co to bedzie za konkursik, bo bedzie to pierwszy taki odkad przylaczylem do forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MGOR Opublikowano 28 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2007 tik tak tik tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sochun Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 W konkursowym amoku, rzeczywiście nie przeczytałem regulaminu i złamałem go kilkakrotnie. Cóż powodzenia Koledzy P.S.Ale i tak dalej jestem ciekawy co to za mosty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No ja chyba tez popełniłem błąd nieczytając regulaminu uwaznie PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 @slider@ Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No i po konkursie Gratuluje Stachu PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Tomek_N Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 sochun Opublikowano 29 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2007 No i było czytać dokładnie... Kurczę trochę się naszukałem, ale zabawa fajna. Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rognis_oko
Cześć.
Chciałbym was zaprosić do wzięcia udziału w nowym mini-konkursie.
Konkurs odbędzie się jutro, tj. we wtorek 28.08.2007.
Zainteresowanych wzięciem udziału w konkursie zapraszam około godziny 22.00 przed komputer.
O tej godzinie umieszczę pytanie konkursowe, które znowu będzie dotyczyło mostów nad Wisłą.
Będzie nagroda.
Zasady konkursu oraz informację o nagrodzie podam w godzinie rozpoczęcia zabawy.
Zachęcam do wzięcia udziału! Myślę, że będzie ciekawie.
Do usłyszenia jutro.
8 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi