spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Witam wszystkich fach-mistrzów woblerowych i nie tylko Jestem na forum już jakiś czas ale jakoś nie było okazji to odezwania się.Postanowiłem że dziś to ten dzień Od trzech lat Wykonuję woblery głównie z lipy , z balsą nie miałem jeszcze do czynienia.Zaczynając tworzyć swoje rękodzieła stosowałem między innymi lakiery do paznokci.Teraz zacząłem malować aerografem i akrylami firmy Pactra. Postanowiłem pokazać część moich rękodzieł Ale najpierw krotki opis.- wszystkie woblery wykonane z lipy- stelarz z drutu nierdzewnego przez całość wobka 0,6 i 0,8 mm - stery z poliwęglanu od 1 do 2mm- obciążenie - ołów- podkład biała farba- kolory akryl Pactra, oklejane folią alu , oraz innymi materiałami typu holograf itp.- oczy 3D- końcowe kompanie woblerów w Domaluxie ok 6-7 razy.Z opisu to tyle. Czas na fotki nie najlepszej jakości , nie nadaje się na fotografa no i kiepski aparat. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endzik22 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Boleni głowa rozboli. Tyle smaczków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Hehe Problem bedzie z zabraniem nad wode jest tego ponad 500szt i nadal nie moge przestac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wabik Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Hehe Problem bedzie z zabraniem nad wode jest tego ponad 500szt i nadal nie moge przestac to dawaj na giełde coś sie zaradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Ale armia -ładny początek he he. Interesuje mnie waga i rozmiar niektórych . Edytowane 26 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ależ wojsko! Ciekawią mnie woblery z drugiego zdjeica - jaką mają prace z tak podgietym oczkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwek219 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 nieżle oczopląsu można dostać wobki fajne, a i kolorków dużo do wyboru też jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Wypracowałeś sobie początek własnego stylu - bardzo fajnie.Witaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Ależ wojsko! Ciekawią mnie woblery z drugiego zdjeica - jaką mają prace z tak podgietym oczkiem?maja prace migotliwa lusterkujaca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Czyli ,można tak powiedzieć -typowo boleniowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 tak te ze sterem na dziobie to boleniowe. ogolnie w tym mixie sa i szczupakowe, okoniowe,sandaczowe ,kleniowe. tylko nie ma na fotkach wszystkich. wstawiłem te ktore maja juz stek i kotwice i sa przetestowane, ustawione kazdy jeden nad odra nie w wannie.w pozostałyk ktorych tu nie widac musze wkleic ster i kotwice i przetestowac. przy ponad 500 szt jest troche zabawy , no i zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Krystekwolf ktore cie interesuja to zwaze i zmierze bo sa rozne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 1i3 od dołu to te wobki, fotka nr16 licząc foty od lewej do prawej ,rzędami od góry do dołu strony he he .Przepraszam za te zamieszanie ale jakoś tak wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 1i3 od dołu to te wobki, fotka nr16 licząc foty od lewej do prawej ,rzędami od góry do dołu strony he he .Przepraszam za te zamieszanie ale jakoś tak wyszłokurde troche zamieszałes. pogubiłem sie. Łatwiej bedzie jak podasz nr fotki liczac od gory i ktory wobek liczac od dołu npfot. 17 wob. 7 to jest ten koloru żółtego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 ok znalazlem juz zakumałem ten czarno srebrny i szary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Między nimi, jest ten błękitny z czerwonymi skrzelami ,czwarte zdjęcie od góry, po prawej stronie Edytowane 26 Lutego 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Siemasz Józek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Czesc Piotrek Szybko mnie wyczaiłes hehehe Edytowane 26 Lutego 2013 przez spulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Juz na pierwszym zdjęciu Twoje paskudy rozpoznałem hehe działaj działaj, niebawem będziemy testować nasze rękodzieła na rybach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Oj bolki beda biedne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 aleś tego nastrugał ładnie wyglądają, ciekawe jak z ich łownością będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nowe bolenówki na cieżko . czekaja na stery , kotwice i do testów. Aż ciekaw jestem co z nich będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Nowe korpusiki z pianki. Mają powstac z nich jerki. Będzie cos z nich czy nie oto jest pytanie.Tylko mam dylemat czym pokryc pianke żeby miała twardą powłokę hmmm. Korpusy są wycinane i obrabiane papierem. Pianka 2 składnikowa wczesniej odlewana w klocek i pocieta. Edytowane 26 Lutego 2013 przez spulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Nowe korpusiki z pianki. Mają powstac z nich jerki. Będzie cos z nich czy nie oto jest pytanie.Tylko mam dylemat czym pokryc pianke żeby miała twardą powłokę hmmm. Korpusy są wycinane i obrabiane papierem. Pianka 2 składnikowa wczesniej odlewana w klocek i pocieta. Najpierw ja będę je łowił ale ręką z pudełka hehehe A pozniej to będzie chwila prawdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Korpusy jak korpusy, ale mógłbyś lepsze zdjęcie laptoka zrobić ?? Dobrze widzę, że jakąś skórę węża ma na sobie ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi