spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 tak kilka lat temu nudzila mnie oryginalna obudowa i postanowiłem go upiekszyc okleina skoropodobna wypukła . przyoklejaniu poszlo mi jakies ze 20 tubek super glue i 2 dni zabawy . laptop na czesci pierwszehehe i to zeby było smiesznie to zrobiłem to jakies z 2 miesiace po kupnie czyli gwarancja byla krotka jak na nowego lapka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 26 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Proszę bardzo fotki laptopa BOA hehehe, troche się sypie juz staruszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 (edytowane) Z dobrych wzorców czerpiesz, te z drugiego zdjęcia, gdyby mi ktoś z marszu pokazał, to bym powiedział, że Jacek Zwolski w końcu kawę z czekoladą przedawkował, obciął ucho i w napadzie weny strzelił szalołkom karnawałowe malowanko. Jeśli pracują podobnie do oryginału to masz niezłe stadko killerów i bolki faktycznie, powinny być w strachu. Edytowane 26 Lutego 2013 przez Dagon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Masz fantazję ... ale przy woblerach to się przydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 26 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2013 Masz fantazję ... ale przy woblerach to się przydaje Co racja, to racja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wygrzebałem zeszłoroczne owady nawet nie wiem czy się nadadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wyślij do mnie to sprawdzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotro82 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Józek aleś tarantulę odpicował hehehe wodowałeś je wogóle ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Z tego co pamietam to tylko w wannie ale chyba bez kotwic. pamietam ze szerszen sie wykładał i skrzydełka mu sie połamały.Tarantula była malowana pędzelkiem akrylami w tubkach Edytowane 28 Lutego 2013 przez spulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 wygrzebałem zeszłoroczne owady nawet nie wiem czy się nadadzą. Muszę Cię zmartwić - nie nadadzą się.Wyrzuć.Tylko wcześniej powiedz gdzie, to znajdzie się kolejka chętnych do utylizacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 amazońska mrówa zje ci tą tarantulę, że się nie boisz wypuszczać razem to stado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Korpusy pod jerki z pianki dotowe do malowania oraz małe korpusy-robactwa równierz z pianki czekaja na malowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Korpusy pod jerki z pianki dotowe do malowania (...)To się nazywa postęp!Jerki już nie dla przedstawicieli "złów i wypuść", ale kolejny krok dalej - zalicz branie!Złowić i wypuścić to takie nudne, a wystarczy zabrać kotwicę i już każde branie to było walnięcie metrowca! A ile ciekawych opowieści po powrocie do domu...Chyba, że zrobisz mi psikusa i jednak dołożysz jakieś kółko do mocowania kotwiczki w tych jerkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) Ups faktycznie mój błąd jerki czekaja na stelarz i obciążenie i dopiero malowanko A widoczne oczka przy jerkach to tymczasowe wkretki do zawieszenia przy lakierowaniu. Edytowane 4 Marca 2013 przez spulding Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Nowe bolenówki na cieżko . czekaja na stery , kotwice i do testów. Aż ciekaw jestem co z nich będzie Przy tych boleniówkach też dałeś pełen stelarz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Ja we wszystkich stosuje pełny stelarz. Nie daje wkretek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 No to czekam na efekt finalny tych boleniówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) Ładnie ołowiu tam napikowałes Też ciekaw ;)Czekam na gotowce Edytowane 5 Marca 2013 przez wildriver Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 6 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2013 Następna partia robaków przygotowanych do malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 7 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 Oklejańce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KRYSTEKWOLF Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 (edytowane) Błyskotki he he-każdy w innej fazie .otworki pod oczy,łuseczka się pokazała już u niektórych.Coraz lepiej zaczynają wyglądać,prace postępują widzę. Edytowane 7 Marca 2013 przez Krystekwolf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 7 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2013 No nieźle ta folia holo się prezentuje,na wieczór lub brudną wodę mogą być kozak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Nowe boleniówki w trzech kolorach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 11 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Te czarne + pasek normalnie szok jak dla mnie - powiem 1 klasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 11 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2013 Piotro82 tez obstawiał na te czarne. w sumie mi tez ta wersja podchodzi w gust lecz jak wiadomo rybkom moze i zasmakowac oliwka i niebieski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi