karolkrause Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Józek sandaczówki mają potencjał szczegolnie ten na samym dole Jak dobrze pokombinujesz z sterem może być ciekawy wobek na nocne opaskowe zanderki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Szczupaczy łamaniec podoba mi się, jakie ma "parametry" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mansik nie mierzyłem jeszcze i nie ważyłem czekam az polakieruje. długosc jakies ok 10 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2013 Mansik szczupaczek ma 12 cm i 30 g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spulding Opublikowano 16 Czerwca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 Ufff powróciłem Znowu cos zaczałem strugacoto efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi