brig Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2016 Ja byłem w czwartek 2 kleniki i 1 obcinka szczupaka ale bardzo ładny.Piątek kolega jazia 30,okonia i szczupaka +bolek 70.Ja okonek 3 obcinki i szczupaczek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Ale tam nie ma ryb :0 Naprawdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Dziś trafił się fajny okoń. Poza tym to więcej jeździłem po łąkach, niż łowiłem. Pokonałem bagnisko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 24 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2016 (edytowane) Ryby są i powtarzanie co kilka postów "tam nie ma ryb" tego nie zmieni ;-) Więc przynudzasz kolego Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 24 Kwietnia 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Ma ktoś jakieś info o wynikach wczorajszych zawodów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Z tego co słyszałem to padło kilka jazików, okoni, szczupły pod 70 i kleń 50tak, który z kilkoma okoniami dał 1 miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Z tego co słyszałem to padło kilka jazików, okoni, szczupły pod 70 i kleń 50tak, który z kilkoma okoniami dał 1 miejsce. ....mam nadzieję, że... "nie padło"...swoją srogą słyszałem że Wkrunia ostatnio nie rozpieszcza....mam nadzieję że to cisza przed amokiem brań 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Kleń z tego co wiem to dokładnie 52....mniej więcej 50% zawodników nie skończyło o kiju.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Kleń z tego co wiem to dokładnie 52....mniej więcej 50% zawodników nie skończyło o kiju.... Kleń 50,5 cm..z tego co usłyszałem na końcowej zbiórce to wygrał koleś ktory złapał 5 okoni..57 osób punktowało na ponad 130 osób.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin186 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 ....mam nadzieję, że... "nie padło"...swoją srogą słyszałem że Wkrunia ostatnio nie rozpieszcza....mam nadzieję że to cisza przed amokiem brań Zawody były rozgrywane na żywej rybie także spokojna twoja rozczochrana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 73 na zero....to raczej "szału" nie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
puszek7 Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Albo nie stanęli na wysokości zadania z przygotowaniem i umiejetnosciami..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Środkowa Wkra to nie jest wielka rzeka i jak przejdzie 130 wędkarzy to ryby są spłoszone.W takich warunkach to i tak niezły wynik. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Chłopaki są takie odcinki Wkry gdzie łowiłęm bolenie po około 80cm grube spasione na maxa ,miałem na kiju tez rybę sporo ponad 90cm,niestety są to okresowe wysypy ,okonie po ponad 30 cm są jak najbardziej w zasięgu tak jak i klenie ponad 50 które w tą niedziele ogladałem z mostu.fakt trzeba sie nałazić,u mnie woda teraz mała.z 1,5m ale miejscami na dołach są wyniki.trzeba tylko szybko zmieniać odcinki,róznica między tymi gdzie zgrupowała sie ryba a tymi gdzie jest jej mniej to branie co chwile lub powrót do domu bez kontaktu... (bez wtyczki też ) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moim zdaniem wątki tego typu to kompletne nieporozumienie. Jeśli ktoś chce dostać namiar na miejsce z dużym zagęszczeniem ryb i podejmować je w każdym rzucie to wystarczy wyszukać w przeglądarce adresy łowisk specjalnych i tam się udać. Wędkarstwo rzeczne w 90% polega na tropieniu żerowisk ryb, złowić rybę na gotowej mecie to potrafi nawet dzieciak, którego zabierzemy pierwszy raz na ryby. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2016 Moim zdaniem wątki tego typu to kompletne nieporozumienie. Jeśli ktoś chce dostać namiar na miejsce z dużym zagęszczeniem ryb i podejmować je w każdym rzucie to wystarczy wyszukać w przeglądarce adresy łowisk specjalnych i tam się udać. Wędkarstwo rzeczne w 90% polega na tropieniu żerowisk ryb, złowić rybę na gotowej mecie to potrafi nawet dzieciak, którego zabierzemy pierwszy raz na ryby.Tak jest,rzeka płynie ryby też, wąska czasem ale długa zazwyczaj ,dlatego trzeba połazić by mieć jakiś obraz stanu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2016 Ryby są i powtarzanie co kilka postów "tam nie ma ryb" tego nie zmieni ;-) Więc przynudzasz kolego Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą TaptalkaChwal chwal a potem płacz , że nie ma ryb - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Dziś bez szału, spiąłem jazia średniaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Boleń 67 cm Plus wcześniejszy okoń. Edytowane 1 Maja 2016 przez korol 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Po jutrze się meldujemy w Jońcu, zobaczmy czym woda obdarzy.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Korol fajny wkrzański Bolo - mają one swój specyficzny urok i to 67 nie jest takim samym 67 jak z Wisły. Moje PB jest wkry, niestety klasyczny przyłów. Twój wytropiony i wyboleniowany czy też przyłowiony? Pozdrawiam Malcz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Mariusz jak wyniki?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Wytropiony i wyczekany w ramach rozpoczęcia sezonu Aczkolwiek wielkościowo to nic, wobec rybek które wczoraj mną pozamiatały na Bugu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 (edytowane) Piotrek to musiały być Wąsy... Ostatnio ostro żerują. Przedwczoraj kumplowi w kopyto 5cm strzelił taki 130cm. Wędka do 18g i plecionka 0,12 :-D Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Edytowane 3 Maja 2016 przez Qcyk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 6 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Łowi ktoś w okolicach Dziektarzewa?Wg google rzeka wygląda całkiem fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi