Darek Płochocki Opublikowano 27 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2019 Dzisiaj zamiast na ryby popłyneliśmy zarabiać Wkrę.Tym razem do wody trafił jesienny narybek szczupaka. Rybki zostały dokładnie rozprowadzone po rzece. 31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dobra robota, widać że macie pojęcie o tym 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrykndm17 Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Brawa, praca popłaca także najlepsze przyjdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 28 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2019 Dobra robota Darku. Brawa dla Wszystkich zaangażowanych w tą akcję.. Piękny widok jak tyle forfiterków rozpływa się po rzece. Pozdrawiam Mariusz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 16 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Grudnia 2019 (edytowane) Odwiedziłem i niesamowicie naładowałem akomulatory [emoji6] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 16 Grudnia 2019 przez jacekp29 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Grudnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2019 (edytowane) Sezon zakończony w ciszy i spokoju. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Edytowane 31 Grudnia 2019 przez jacekp29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Coś wątek zepchnięty, nikt tu nie łowi [emoji6]Grudniowe, świąteczne Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshwater Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Coś wątek zepchnięty, nikt tu nie łowi [emoji6] Spotykasz kormorany ( mam na myśli ptaki ) na uczęszczanych przez siebie odcinkach? Kilka dni temu na niewielkim obszarze naliczyłem ponad 40 szt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Ta czarna plaga zapuszcza się na coraz mniejsze rzeki. Naczęściej je widać w większych ilościach na odcinku od Kuchar do Krajęczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Spotykasz kormorany ( mam na myśli ptaki ) na uczęszczanych przez siebie odcinkach? Kilka dni temu na niewielkim obszarze naliczyłem ponad 40 szt...Są dziady[emoji20], są też czaple .Ze dwa lata temu złowiłem(chyba tu wstawiałem )dwa klenie 40+ z sporymi ranami za płetwa grzbietowa, myślałem że to jakaś choroba . Zadzwoniłem do do kolegi z Cieksyna , poprosił o przysłanie zdjęć aby ichtiolog to obejrzał . Odpowiedź czapla lub kormoran[emoji21][emoji51][emoji850] Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freshwater Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 W kilku miejscach na łąkach znalazłem łuski... robota czapli. Siadają kilkadziesiąt lub więcej metrów od wody i działają z posiłkiem. Kormorany na Wiśle wciągają bez problemu ok 40 cm sandaczyki, tak że na Wkrze taka rozmiarówka zapewne również idzie bez problemu. No cóż... mamy co mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 14 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2020 Nasz system chroni tą plagę (kormorany) nie bacząc na to, że każdego dnia pożerają tysiące rzadkich i również objętych ochroną ryb. Kiedy to się w końcu zmieni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Panowie potrzebuję informacji czy jest możliwość pobrania gdzieś w Płońsku rejestru na podstawie porozumienia z okręgiem skierniewickim bo tam w tym roku wykupiłem składkę....pytam bo w tym roku wracam do Bzuro-Wkrzańskiego moczenia tyłka...??? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikas Opublikowano 27 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2020 Dzięki Białek...wkładka odebrana u Sławka w Kole Sochocin...można legalnie linkę moczyć Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zmorces Opublikowano 17 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2020 Jak tam Panowie sytuacja nad Wkrą? Ostatnio byłem w okolicach Glinojecka to niestety cisza.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Podbijam. Był już może ktoś w poszukiwaniu jazi na wkrze albo na mniejszych dopływach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Byłem dziś. Było pozytywnie Możesz ruszać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 9 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2020 Ja się wybieram w środę na mały rekonesans Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 10 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2020 Byłem dziś. Było pozytywnie Możesz ruszać. Pozytywem była sama obecność nad wodę czy dodatkowo w ramach bonusa trafił się jeszcze jakiś kontakt z rybonem? Pozdrawiam,malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atb69 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 Było dobrze. Rybki aktywne. Jutro poprawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 11 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2020 (edytowane) Byłem dziś nad Wkrą na rekonesansie, bardziej to było szukanie nowych ciekawych miejsc niż łowienie. Z wody wyjechał tylko jeden okoń +/- 25cm. Wygonił mnie porywisty wiatr, ciśnienie bardzo spadło i rybki mało aktywne. W przyszłym tygodniu dogrywka Edytowane 11 Marca 2020 przez Niusio99 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 17 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2020 Jeździ ktoś nad wkrę? Jakiś kontakt z rybami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galanonim Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ja jeżdżę. Jak na razie tylko szczupłe jako przyłowy zero kleni, jazi i okoni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ja jeżdżę. Jak na razie tylko szczupłe jako przyłowy zero kleni, jazi i okoni. A to ciekawe....ja raczej nastawiałbym się i liczył na Joziny....miałem jechać dzisiaj, ale niestety sytuacja jest tak dynamiczna, że trzeba było jednak jechać do firmy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niusio99 Opublikowano 19 Marca 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2020 Ja byłem w tym tygodniu 2 razy. Za każdy razem nastawiałem się na klenie. Niestety nic się nie udało przechtrzyć. Kilka popsutych Brań. Na żabke od manns'a drobnica się rzucała, dosłownie za jedną nóżkę ciągnęła jedna rybka, za drugą druga. Ryby widać, już powoli zaczynają oczkować i zbierać z powierzchni. Więc za nie długo już będzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi