Darek Płochocki Opublikowano 5 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2024 Dzisiaj wpuszczaliśmy jazie,bolenie i świnki. Woda niska i brudna. Jeszcze trochę...Jutro postaram się też pomóc. Będzie jelec i coś jeszcze. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Dzisiaj też udało mi się wyskoczyć i pomoc w zarybieniu. Tym razem wpuszczałem bolenie i jelce.Woda pomału się czyści i ciągle niska. Po zarybieniu zostałem na chwilę I połowić.W dość krótkim czasie udało się złowić kilkanaście sportowych kleni i spiąć jednego większego.Udany dzień. 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 11 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2024 Dzisiaj też udało mi się wyskoczyć i pomoc w zarybieniu. Tym razem wpuszczałem bolenie i jelce.Woda pomału się czyści i ciągle niska. Po zarybieniu zostałem na chwilę I połowić.W dość krótkim czasie udało się złowić kilkanaście sportowych kleni i spiąć jednego większego.Udany dzień. Panie Darku, daj Pan spokój już z tymi boleniami przecież one ryby dla kotów wyjadają 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baju_NDM Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 UWAGA RZEKA WKRA ‼Rzeką Wkrą mogą płynąć nieczystości, które zostały wypuszczone do rzeki na masową skalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grisha Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Od jakiego odcinka to się wydarzyło ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 Byłem dziś do godziny 15tej na dolnym odcinku.Woda mętna jeszcze.Ryby żerowały .Zero śladów jakiegokolwiek skażenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybarak Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 W sobotę straż rybacka ujawniła zrzut nieoczyszczonych ścieków z oczyszczalni w Strzegowie, a dzisiaj z oczyszczalni w Starym Garwarzu. WIOŚ ostro zirytowany, że otrzymał od Okręgu zgłoszenie, które zakłuciło im błogie pierdzenie w taboret.Państwo z dykty. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darek Płochocki Opublikowano 17 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2024 (edytowane) Nigdy nie będzie normalnie! Pobrali chociaż próbki? Edytowane 17 Czerwca 2024 przez Darek P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krecik Opublikowano 19 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2024 https://www.facebook.com/share/p/o31Aakf3HqHJUEXX/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziurawe Wodery Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 (edytowane) Bylem dzisiaj powyzej Bolecina i pare km w gore rzeki, nie widzialem na szczescie nic niepokojacego. Calkiem fajny sezon jak na razie, kazde wyjscie kilka ryb, dzisiaj bylo nie inaczej. Pogoda troche nie zachecala, mialo padac i tym razem o dziwo synoptycy nie dali ciala, zaraz po swicie pochmurnie, potem burza/ulewa, na deser zrobil sie piekarnik...no ale jak to mawia trener Piechniczek - nie ma zlej pogody, sa tylko zle ubrani wedkarze. Przeczekalem deszcz i pioruny w lesie i od razu zaczalem machac wedka. Masa wyjsc, odprowadzen, kilka spadow, nawet mialem dwa brania zebatego z powierzchni (oczywiscie spudlowane), chyba najbardziej aktywne byly okonki, nawet maluszki walily w 18g wirujacego ogonka, wpadlo tez kilka wiekszych. Prawdopodobnie najdelikatniejsze branie tego dnia dalo najwiecej szczescia - lekkie cmokniecie ale potem wedka ugiela sie i juz wiedzialem,ze bedzie fajnie. Dlugo latalem za duzym okoniem z Wkry i w koncu sie udalo (zeby nie bylo - caly i zdrowy wrocil do wody po szybkiej sesji, moze teraz uszczesliwi kogos innego?) Ladnego zebatego juz w tym roku mialem, teraz ten wychodzony garbus, chyba teraz pora polatac za klenikami. Edytowane 22 Czerwca 2024 przez Dziurawe Wodery 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chulo Opublikowano 24 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2024 Bylem dzisiaj powyzej Bolecina i pare km w gore rzeki, nie widzialem na szczescie nic niepokojacego. Calkiem fajny sezon jak na razie, kazde wyjscie kilka ryb, dzisiaj bylo nie inaczej. Pogoda troche nie zachecala, mialo padac i tym razem o dziwo synoptycy nie dali ciala, zaraz po swicie pochmurnie, potem burza/ulewa, na deser zrobil sie piekarnik...no ale jak to mawia trener Piechniczek - nie ma zlej pogody, sa tylko zle ubrani wedkarze. Przeczekalem deszcz i pioruny w lesie i od razu zaczalem machac wedka. Masa wyjsc, odprowadzen, kilka spadow, nawet mialem dwa brania zebatego z powierzchni (oczywiscie spudlowane), chyba najbardziej aktywne byly okonki, nawet maluszki walily w 18g wirujacego ogonka, wpadlo tez kilka wiekszych. Prawdopodobnie najdelikatniejsze branie tego dnia dalo najwiecej szczescia - lekkie cmokniecie ale potem wedka ugiela sie i juz wiedzialem,ze bedzie fajnie. Dlugo latalem za duzym okoniem z Wkry i w koncu sie udalo (zeby nie bylo - caly i zdrowy wrocil do wody po szybkiej sesji, moze teraz uszczesliwi kogos innego?) oks.jpg Ladnego zebatego juz w tym roku mialem, teraz ten wychodzony garbus, chyba teraz pora polatac za klenikami.Piękny garb, moje gratulacje. I ja się tam muszę z belly wybrać. Piękna rzeka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dziurawe Wodery Opublikowano 25 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2024 Piękny garb, moje gratulacje. I ja się tam muszę z belly wybrać. Piękna rzekaPolecam albo od switu do circa 9, albo wieczor... poza tym godzinami na wodzie bedzie ciasno a lowienie przestaje miec sens. Rzeka jest faktycznie urokliwa i nadal zachowala swoj dziki charakter, aczkolwiek na kajakarzy trafiam nawet w grudniu :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 16 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2024 Czołem.Byłem we czwartek od 13 do 18ej, 5h machania. Woda mocno trącona, ilość kontaktów z rybami niezliczona - niestety rozmiarówka dramat, wszystko ryby 10-30cm. Większe pochowane, nie mam pojęcia czy to już jesienna ewakuacja czy tak trafiłem. Natomiast rzadko zdarza się tak, żeby będąc nad Wkrą nie zaliczyć chociaż kontaktu z dużym kleniem który rozpala wyobraźnię....natomiast bardzo aktywne bolenie typu: ślizgacz powierzchniowy 40-45cm. Namierzyłem kilkanaście. Pozdrawiam,malcz 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamek Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Witam. Panowie czy można wykupić jednodniowe pozwolenie na wędkowanie na okreg Ciechanów online ? Szukam i nie mogę znaleźć. Na stronie PZW można wykupić takie zezwolenia na inne okręgi ale Ciechanowa nie ma... https://wedkarz.pzw.pl/aktywne-okregi-pzwZ góry dziękuję za pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civilservant Opublikowano 28 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2024 Cześć! Niestety online nie można opłacić ehh. W poniższym linku znajdziesz nr konta, tytuł wpłaty itp. https://18.pzw.pl/strefa-wedkarza/skladki-i-oplaty-na-ochrone-i-zagospodarowanie-wod-obowiazujace-w-okregu-pzw-w-ciechanowie-w-2024r/skladki-i-oplaty-okresowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 3 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Stycznia Czy ktos ma link do zasad wedkowania / regulaminu 2025 okreg Ciechanów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obserwator1987 Opublikowano 4 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia witam czesto łowie na wkrze spiningiem i mucha jakie ryby cie interesuja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
elmo Opublikowano 5 Stycznia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Stycznia Dzieki, rzeke ogarniam. Interesuje mnie aktualizacja regulaminu/zasad w okregu Ciechanów vs poprzedni rok 2024 (czy sa jakies zmiany)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Czesc.Panowie,planuje dwudniowy wyjazd na Wkrę, okolice Pomiechówek,Borkowo,chce wykupić pozwolenie,czy wykupić ogólnie na Mazowsze,czy jakieś konkretne,może ktoś doradzić. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Jeśli od zeszłego roku nic się nie zmieniło, to Wkra jest w PZW O/Ciechanów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Raczej nic się nie zmieniło. https://18.pzw.pl/brepo/panel_repo/2025/01/23/bwpirp/wykaz-wod-okregu-pzw-w-ciechanowie-2025r.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Jeśli od zeszłego roku nic się nie zmieniło, to Wkra jest w PZW O/CiechanówDzięki za szybką odpowiedź.Czyli wykupic dwudniówke na okreg Ciechanów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civilservant Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia Tak, Wkra podlega pod PZW Ciechanów.Możesz wykupić 1 dzień - 45 zł, 3 dni - 90 zł lub 7 dni - 180 zł.Poniżej link z danymi do przelewu ->https://18.pzw.pl/strefa-wedkarza/skladki-i-oplaty-na-ochrone-i-zagospodarowanie-wod-obowiazujace-w-okregu-pzw-w-ciechanowie-w-2025r/skladki-i-oplaty-okresowe 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia @civilservant dziękuję bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
civilservant Opublikowano 12 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia @civilservant dziękuję bardzo.Nie ma za co, polecam się ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi