woyciech Opublikowano 8 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2017 (edytowane) HejBo los tak chciał, aby kilkanaście lat temu dyrektorem OC został młody ichtiolog, taki prawdziwy z powołania. Zapalony muszkarz, prawdziwy pasjonat kochający to co robi. A robi wszystko z sercem i głową i przy tym wszystkim potrafi dobrać sobie odpowiednie osoby do pomocy. Sytuacja z filmu, kiedy to osobiście zarybia jest codziennym obrazkiem z życia kolegi Adama, nie było to tylko na potrzeby filmu. Większosc jego pracy odbywa się w terenie. Osobiście mogę się o nim wypowiadać tylko w superlatywach, było nam dane pracować kilka lat razem i bardzo miło to wspominam. Dlatego też jestem zdania że naprawdę warto to robić i jest szansa na lepsze jutro. Dzięki takim ludziom możemy zmienić nasze podejście do PZW. A nasze wody mogą powrócić do stanu świetności sprzed kilkudziestu lat. I chciałbym Wam życzyć takich dyrektorów w Waszych okręgach. A obecnie sprawującym te funkcje brać przykład z kolegi Adama Giereja.Pozdrawiam Mariusz Edytowane 8 Stycznia 2017 przez woyciech 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Był już ktoś w tym roku? Jak efekty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja możliwe że w piątek się przejadę, bardziej spacerowo niz licząc na jakieś wyniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Bylem w niedziele ryb nie znalazlem drobnicy nie widac i jak dla mnie jeszcze troche za bardzo rwie przynakmniej na odcinku Joniec-Krolewo jeden niesmialy pstryk ze srodka moze po poludniu bylo lepiej ja od 8 do 12 pozniej bylo bardziej slonecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Powyżej Bolecina jeszcze duża woda . Dla tego w sobotę pojadę koło Cieksyna odetchnąć Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Najprawdopodobniej i ja się w najbliższym czasie przejadę. Dowiedziałem się dzisiaj, że woda jest już w korycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Woda opada, teraz jest 180 pare, do piatku moze jeszcze spadnie wiec powinno byc ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Podjechałbym i ja, ale w tym roku lubelski nie ma z ciechanowskim porozumienia ... W zeszłym roku było ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Dan a nie wiesz jak Sona-Sonka Bardzo podniesiona woda ?Sławek można pozwolenie 1 dniowe wykupić robić przelew(10 zł ) ja też nie wykupiłem pozwolenia na Ciechanowski a do teściów do Królewa za tydz jadę to na wkrę i Sone zajrzę Edytowane 29 Marca 2017 przez Karas06 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Bylem w niedziele ryb nie znalazlem drobnicy nie widac i jak dla mnie jeszcze troche za bardzo rwie przynakmniej na odcinku Joniec-Krolewo jeden niesmialy pstryk ze srodka moze po poludniu bylo lepiej ja od 8 do 12 pozniej bylo bardziej slonecznieTo że rwie to akurat nie musi być wada jeśli się znajdzie jakieś spokojniejsze zastoisko na pograniczu nurtu albo lekkiego wsteczniaka, tam teraz powinny stać jazie - właśnie w Jońcu miałem zawsze najlepsze wyniki na początku sezonu. Zresztą dla mnie marzec-kwiecień na wkrze to szukanie wyłącznie jazi......ja być może zaatakuję w najbliższym czasie i sprawdzę parę jaziowych bankówek - przy tym stanie i szybko nagrzewającej się wodzie coś może się wydarzyć... Edytowane 29 Marca 2017 przez malcz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DAN666 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Jak Sonka nie sprawdzalem pozwolenie robilem przelewem za 25pln na jeden dzien wypad byl typowo pod zblizajace sie zawody na Wkrze a z tymi zastoiskami bylo tak ze byly moze dwa jednak w kazdym siedzial dziadek z przystawka wjec zlazlem sie od zapory do Jonca i tyle woda zeczywiscie juz w korycie jutro zaatakuje Bzure ???? moze tam cos skubnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Dan a nie wiesz jak Sona-SonkaBardzo podniesiona woda ?Sławek można pozwolenie 1 dniowe wykupić robić przelew(10 zł ) ja też nie wykupiłem pozwolenia na Ciechanowski a do teściów do Królewa za tydz jadę to na wkrę i Sone zajrzę Jak Sonka nie sprawdzalem pozwolenie robilem przelewem za 25pln na jeden dzien wypad byl typowo pod zblizajace sie zawody na Wkrze a z tymi zastoiskami bylo tak ze byly moze dwa jednak w kazdym siedzial dziadek z przystawka wjec zlazlem sie od zapory do Jonca i tyle woda zeczywiscie juz w korycie jutro zaatakuje Bzure moze tam cos skubnie Panowie, to ile to pozwolenie na jeden dzień kosztuje ? 10 czy 25 zł. ? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 10 ulgowe sprawdzałem dla kolegi jakiś czas temu (malolata) i się walnołem sorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 normalne 25zł za dzień... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ładnie. 25% wzrostu, ale akurat w przypadku Ciechanowskiego przynajmniej wiem na co idzie kasa. Zapłacę z uśmiechem. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ładnie. 25% wzrostu, ale akurat w przypadku Ciechanowskiego przynajmniej wiem na co idzie kasa. Zapłacę z uśmiechem.A ja zapłaciłem OC za cały rok . Cena całorocznej , to koszt pięciu jednodniowych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 Ja także zdecydowanie całoroczne. Lubię tam jeździć szczególnie .....tam Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Ładnie. 25% wzrostu, ale akurat w przypadku Ciechanowskiego przynajmniej wiem na co idzie kasa. Zapłacę z uśmiechem.Ja również będę płacił z uśmiechem na ustach Ja jednak będę chyba płacił jednodniowe...bo i tak mam OS i OM. Edytowane 29 Marca 2017 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Ja również będę płacił z uśmiechem na ustach Ja jednak będę chyba płacił jednodniowe...bo i tak mam OS i OM.Ja raczej też. Dwa lata temu zapłaciłem OC i byłem 5 razy, w zeszłym roku płaciłem jednodniowe i okazało się, że udało się być tylko 3 razy - Także zostanę pewnie przy tym trybie, bo zapowiada się że poza jakimiś weekendowymi wypadami w tygodniu na Wkrze nie połowię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2017 Zerknijcie jeszcze na porozumienia OC z innymi okręgami. Warto ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wsumierybak Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Hejka,no porozumień jest trochę...#Karas06 - Sonę widziałem dziś w korycie #malcz - w ramach tej jednodniowej opłaty 25 zł od tego roku są wszystkie łowiska nizinne - rzeki, jeziora (w tym Tarczyny - Grądy i Hartowieckie) oraz zbiorniki zaporowe (Zalew Nowomiejski na podstawie wniesionej dniówki - c&r) Pozdrówko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karas06 Opublikowano 31 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2017 Dzięki Fish to za tydz jadę na nią w okolice Nowego miasta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 1 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2017 No to było takNajpierw poszedłem przywitać się ze znajomymiTeraz można zacząć wędkować,dwie godzinki nic się nie dzieje . Tylko kleszcze z ubrania strzepuje .Ale widać drobnicę jak zbiera , i w 10 minut dwie kluskiTa większa 40+ ale chyba chora . Jakieś rany za płetwa grzbietowąAle oAle forma nie zdradza choroby i odpływa jak torpedaCzas kończyć bo ryjek spalony , jeszcze pożegnalny przelot znajomego , który jest bardzo nieśmiały i tylko z bardzo daleka pokazuje że jestJeszcze postać i nałapać tej głośnej ciszy i powietrza . Do następnego 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Niedzielna powtórka i na oko 45 Wysłane z mojego SM-A510F przy użyciu Tapatalka 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Gratulacje.Ja byłem 2,5h w sobotę o świcie. Niestety bez brań, ale wyjazd traktowałem bardziej rozpoznawczo. Zwijając się spotkałem 2 spinningistów, którzy dopiero się szykowali do łowienia, jeśli to ktoś z jb i to czyta, pozdrawiam.Na chwilę podjechałem nad Sonę. Wydaje się dojść płytka, ale są ciekawe dołki rozbudzające wędkarska wyobraźnię. Łowi ktoś tam?Konkretne łowienie planowałem w niedziele, ale niestety z przyczyn niezależnych nie mogłem ostatecznie pojechać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi