mattor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Mnie ten komplet kusi http://www.taimen.com/pl/pl/product_set/taimen-chikoy-jacket-and-nera-softshell/28 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hansolo Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Ja jednak wybrałbym droższą kurtkę ze względu na kieszenie. Nie bardzo lubię brodzić w kamizelce późną jesienią, więc muszę mieć sporo kieszeni na pierdoły. Bluzę można kupić na alle w niższej cenie. Co innego jak interesuje Cię jak tu powiedzieć " markowy " komplecik. W takim przypadku bierz . Akurat kurtki Taimenia podobają mi się z uwagi na ich stonowane kolory, nawet są dość " eleganckie" nie ma pstrokacizny, fajerwerków i głupowatych naszywek. Mój brat ma kurtkę Taimenia i bardzo sobie chwali, mi się też podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mattor Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Własnie chodzi mi o to co napisałeś w drugiej części, na marce mi nie zalezy, brodzić w kurtce też nie bede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi