Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A ja wiedziałem, że to się w tym kierunku potoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 A ja wiedziałem, że to się w tym kierunku potoczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 4 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 to ja mam jeszcze kilka pomysłów na wątki, które możnaby "storpedować" 1) jaki kij na klenia?2) jaki kij na bolenia?3) jaki kij na bolenia z łódki?4) jaki kij na pstrąga?5) jaki kij na szczupaka?6) jaki kij na szczupaka z łódki?7) jaki kij na sandacza?8) jaki kij na sandacza z łódki?9) jaki kij na jazia?10) jaki kij na klenia i jazia?11) jaki kij na troć?12) jaki kij na troć w rzece?13) jaki kij na toć z pływadłka?15) jaki kij na okonia?16) jaki kij na suma?17) jaki kij na wzdręgi?18) jaki kij na lipienie?19) jaki kij na jerki?20) jakiś uniwersalny kij?... w razie czego o kołowrotki też mogę zapytać . Sławku, odpowiesz na pytanie czy nie? Na razie odniosłem wrażenie, że wpadasz do piaskownicy i nie chcesz się bawić w to w co inni chłopcy się bawią tylko rozdeptujesz babki z piasku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zróbmy licytację, kto daje radę bez pompki. Do czasów liceum przez 3 lata śmigałem jednym kijem balzer prontospin, był to fantastyczny szklany kleniowo-jaziowo-boleniowo-szczupakowo-sandoczowo-okoniowy uniwersał. Był zielony i miał oszałamiające 6 perzelotek (wraz ze szczytową!) przy długości 2,10. Okres bambusowy przemilczę. Potem doszedł konger, a potem jeszcze jeden balzer- prawdziwie grafitowy. No i poszło. Potem odkryłem internet, a później jerkbaita i pomka była tylko kwestią czasu. Dziś jak w sezonie nie zmienię dwóch kijów i dwóch młynków czuję się jak zgwałcony, bo nie mam czym łowić. Niech nikt nie czuje się urażony. Nie mogłem się powstrzymać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Zgwałcony z pompką czy bez? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 Wybacz, że uchylę się od odpowiedzi. To zbyt krępujące. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 I tylko duch czasowo nieobecnego , co nie znaczy zupełnie martwego , a zapewne tylko modelującego kolejny zbuntowany wizerunek , przed powrotem - Krzyśka Dmyszewicza , kołuje znajomo nad wątkiem Co jest pomijalne .. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 I tylko duch czasowo nieobecnego , co nie znaczy zupełnie martwego , a zapewne tylko modelującego kolejny zbuntowany wizerunek , przed powrotem - Krzyśka Dmyszewicza , kołuje znajomo nad wątkiem Co jest pomijalne ..Sławek czyścisz mi monitor :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2013 (edytowane) No już. Starczy. Żadnego dmuchania. Bo zaraz wyedytuje post. Chyba że to nie do mnie. Edytowane 4 Marca 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 A ja miałem 3 walizki obiektywów Nikona! Do tego 3 korpusy analog i 1 cyfrowy. Znowu zabrałem to na wakacje i znowu nawet nie wyjałem z bagażnika. I tu narodziła się decyzja, która rozszerzyła się też na 44 kije. Dopiero jak rozłożyłem na dywanie cały arsenał mogłem doliczyć sie co mam. Wszystkie techniki i "rozmiary" łącznie z surfcastingiem, dorszowaniem, trollingiem, itd.. Chora sprawa! Po 2 tyg. wyprzedaży zostało jakieś 15-18 wędek w zakresie 1g-45g i długosciach 2.20-3.20m - tylko spinning. Nie licząc egzemplarzy kolekcjonerskich tak na prawde używam tylko:HM-80 Midnight Express 2.45m do 35g, Team Dragon 2.5m do 42g, Daiwa Samurai S 2.3m do 15g, Colmic 2.6m 1-7g no i czasem na zaśnieżonej plaży HM-80 Steelhead Chaser 3.2m do 42gChyba czas na kolejną wyprzedaż!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 ....... Po 2 tyg. wyprzedaży zostało jakieś 15-18 wędek.........Mam nadzieję, że nigdy, nie zbliżę się do takiej liczby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Popraw szybko Popperze na - zniżę , póki nikt nie zauważył 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Ma się tyle wędek, na ile się zasłużyło; kto zresztą odgadnie, którego dnia na jaką będą brały, trzeba mieć dużo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 To by tłumaczyło moje magazyny , bo kiedy jestem niedobry dostaje kije . A kiedy jestem dobry - też dostaję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Oręż dziś mamy wszyscy znakomity, ale ślady po kijach niejednakowe... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Bo prawdziwe wędkarstwo jest duchem z natury ulotnym , to i kije muszą być niebiańskie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 nie wiem, chlopaki, co wy bierzecie, ale bierzcie mniej 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jersey Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 u mnie w kącie stoją 4 badyle - lekka pstrągówka, sandaczowa petarda pod gumaki, słona trociówka i trawelek 2,1m w 3 częściach. czekam aż dragon rzuci na rynek trawela 2,45m w 4 kawałkach, ma być w kwietniu. do kompletu 4 kołowroty. śmigam na dwóch, dwa pozostałe to zapasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Niebiańskie stany ducha, i kije też niebiańskie; pamiętam taki jeden - kuzynki mojej - z wierzby wycięty..;Są pomosty pomiędzy duchem i materią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wiec, co trzeba wziasc aby takiego stanu doswiadczyc ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Wiec, co trzeba wziasc aby takiego stanu doswiadczyc ? Proszkową marychę :lol: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 23 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2013 Niebiańskie stany ducha, i kije też niebiańskie; pamiętam taki jeden - kuzynki mojej - z wierzby wycięty..; O cholera. Przypomniałeś mi o leszczynie co ją powiesiłem na strychu do sezonowania, jakoś z początkiem grudnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorroXXX Opublikowano 24 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2013 Zawsze jak kupuje nowy kij, mówię jak laska jedząca chipsy w przedziale pociągu w ,, Dzień Świra" ,, EE ostatni, EE ostatni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chris541 Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 Od mojego postu jakby wytworzył się nastrój przedswiątecznej ekstazy! A mi paruje mózgownica co tu wybrać na boczy trok 70g i rzut w granicach 70-100m ????? Kolejny pomysł, kolejny kijek.......... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 25 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2013 100 metrów możesz nie rzucić.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi