Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Z tych które widziałem , to St.Croix. Carp 9'6" spokojnie da radę wyzwaniu nie tracąc przy tym cech kija spinningowego . Popatrz sobie też w segmencie surf spinning innych firm , tam można znaleźć dużo ciekawych konstrukcji . Tylko pamiętaj żeby Cie zbyt nie poniosło , bo jeden kij na co dzień , jeden na niedzielę i coś szykownego do opadu to obowiązująca , wprost klasyczna norma "posiadacza " :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Sławku, Sławku! Piszże uważnie i bez błędów istotnych Jakie "bo jeden kij na co dzień"?? Przecież doskonale wiesz, że powinno być "bo jeden kij na dzień" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 A mi paruje mózgownica co tu wybrać na boczy trok 70g i rzut w granicach 70-100m ????? Kolejny pomysł, kolejny kijek.......... wymagania sprzetowe, podobne, jak przy lowieniu bubba rig ... kiedys mialem w rekach takiego bordowego loomisa HS, oznaczenia blanku niestety nie pamietam, wiem ze mial 2.60 dlugosci i byl oznaczony do 3 oz, ten by dal rade z palcem w nosie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 wymagania sprzetowe, podobne, jak przy lowieniu bubba rig ... kiedys mialem w rekach takiego bordowego loomisa HS, oznaczenia blanku niestety nie pamietam, wiem ze mial 2.60 dlugosci i byl oznaczony do 3 oz, ten by dal rade z palcem w nosieewentualnie z palcem "gdzie indziej"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alex62 Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 Witam,aktualnie używane Savagear Buschwacker 3-18g,Savagear 10-30g obydwa ok. 210 cm. dł. /spinning z łódki u mnie to około 95% wyjazdów/. Z brzegu używam starego Jaxona 270 cm 5-25 winklepicker. Na kuter Mitchell Privilege 270 cm 150-250g.oraz na spławik Daiwa Megaforce 360cm. 5-40g. Ale coś mi się wydaje że jak na moje wyniki z ostatnich paru lat to i tak za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 26 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2013 (edytowane) Boczny trok 100m, może być ciężko. 120m to aktualny rekord w spinie (18gr). Pewnie będzie zdecydowanie łatwiej na ciężko, tylko jak tu znaleźć siły a kilka godzin. No i jak wyczuć branie z takiej odległości, wiatr, fala i zwis linki ze 100m. Edytowane 26 Marca 2013 przez Krzysiek_W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
owczarki Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 (edytowane) a co byście mi polecili na sandacza min 2,6m-3 na rzeke Wartę do 500zł da rade coś dobrego wynieśc ze sklepu ? Edytowane 3 Października 2014 przez owczarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 3 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2014 Uważaj na żołądek, stare kotlety mocno go obciążają. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matiz992 Opublikowano 6 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2014 (edytowane) U mnie na chwilę obecną arsenał prezentuje się w następujący sposób:1) CD Blue Rapid 2,75m 15-50g 25lbs2) Fenwick HMX 2,75 do 28g 20lbs3) MHX MB842-2 2,13m do 17g 15lbs4) Canadian IM6 2,75 do 21g 12lbs5) Batson IST1141F do 10g 8lbs6) SavageGear MPP 1,98m do 20g7) Dragon Viper Trophy 3,05m do 50g Edytowane 6 Października 2014 przez Matiz992 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 7 Października 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 owczarki, Twoje pytanie o wędkę w tym temacie jest tak samo trafne jakbyś zapytał o przepis na ciasto na pierogi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 (edytowane) ................. do 500zł da rade coś dobrego wynieśc ze sklepu ?Sklepową? Edytowane 7 Października 2014 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 a co byście mi polecili na sandacza min 2,6m-3 na rzeke Wartę do 500zł da rade coś dobrego wynieśc ze sklepu ? Zaczalbym od fotki sklepu.Najlepiej kilku fotekNajpierw z zewnatrz.Potem wnetrze. Kadra. Zaplecze.Pomozemy - doradzimy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 7 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2014 a co byście mi polecili na sandacza min 2,6m-3 na rzeke Wartę do 500zł da rade coś dobrego wynieśc ze sklepu ?w prawym górnym rogu masz wyszukiwarkę z seryjnych kijków pomacaj kijki z serii team dragon do 21 lub 28gr o akcji xfast , lub okumę black rock Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarioSan Opublikowano 8 Października 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2014 Phenix Elixir FX 802-2; 2,44; 0,8-10g - okoniowa dłubaninaPhenix Karabela FX 903-2; 2,75; 4-14g - lekka szczupakówka Dragon HM69 Thrill; 2,85; 7-25g - rzeczny prawie uniwersał W planach kij pod jerki i to chyba będzie koniec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi