gooral Opublikowano 25 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia (edytowane) Ja mialem najwieksza tube plano (jumbo z kolkami) i owinalem stretchem kilka rzeczy do niej i przeszlo (miala z 170-180x30x40cm). Odsylam do strony ryanaira po szczegoly.Ale mz 2 tuby 0 problemu. Edytowane 25 Kwietnia przez gooral Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Ja mialem najwieksza tube plano (jumbo z kolkami) i owinalem stretchem kilka rzeczy do niej i przeszlo (miala z 170-180x30x40cm). Odsylam do strony ryanaira po szczegoly.Ale mz 2 tuby 0 problemu.Hej, ile Ci wedek wchodzi do tej tuby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Bardzo dobre pytanie bo wlasnie jestem po wstepnym pakowaniu.Disclaimer:1 juz raz w 2 wedkach mialem popekane przelotki po przyjezdzie na miejsce wedkowania i od tamtej pory mam schize - mimo, ze wedki mam w miekkich miesistych pokrowcach( powiedzmy jak cienki polar - 2 spinningi howk) to i tak je zawijam w cos miekkiego - rozwazalem ciuchy, ale koniec koncow wepchalem do pokrowcow zwiniety w podkowe kawalek pianki neoprenowej (mata do yogi z action- jakies 10mm grubosci).2 wedki mam raczej solidne z wielkimi przelotkami- mysle, ze najwieksze odstaja od blankow o jakies 8-10cm. Zmiescilem 3 wedki (2 1+1 i jednego 1 skl jigowego).Bede w tygodiu probowal cos tak poustawiac by wsadzic 4ta, ale srednio to widze. Rozwazam owiniecie wedek stretchem przed wsadzeniem do tuby.Gdyby wkladac wedki 1cz castingowe w zwyklych pokrowcach szmacianych to pewnie by ich weszlo. Ps: wczesniej latalem z travelami (3-4 czesci) i do rury kanalizacyjnej 160mm miescilem 4 wedki. Wygoda krotkiej tuby jest taka, ze mozesz siegnac do srodka z obu koncow i wszystko poukladac - ja wycinalem 2 krazki z grubej pianki i w niej robilem naciecia na wedki. Wedki wkladalem w pianke, calosc miejsca w srodku wypychalem ubraniami, owijalem stretchem i wciskalem w tube. A ta tuba ma 1.4m+ glebokosci - nawet piankowego wyscielania dna nie ma jak poprawic- rozwazalem wyciecie okienka rewizyjnego od dolu albo przesiadke na kanalicacje 160-200mm jak nie wejda 4 wedki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia Liczyłem, że będzie prościej:-) no ale trudno, jakoś to trzeba ogarnąć. Trochę ucieka mi sens zakupu takiej drogiej bazooki + opłaty za bagaż, jeżeli dwie osoby nawet nie wezmą całego potrzebnego szpeju (gdzie zakładam 3 wedki na osobe). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 26 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 1. 2 bazooki2. 2 rury kanalizacyjne.3 travele.4 znajomi wkladaja wedki w pokrowcach tylko - ja zdziwiam byz moze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Kanalizacyjna fi 250 i kije w pokrowcach owinięte dodatkowo folią bąblową - powinieneć 6 wędek upchnąć. Razem z rurą kupić korki i wyłożyć pianką albo folią z bąblami. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Tylko tracisz 20pts do lansu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia To prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia (edytowane) Chlopaki, a macie jakiś nowy patent na akumulator do echosondy? Bo kurde całą reszta do obejścia. Edytowane 28 Kwietnia przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Litowy 12v? Zelowe sapalu tylko dla tego, ze rtg nie zaglada do srodka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 28 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia Nie wiem, czy na prześwietleniu nie skojarzy się z paczuszkami koki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Litowy 12v? Zelowe sapalu tylko dla tego, ze rtg nie zaglada do srodka w sensie, że litowy 12v przechodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Tego typu pytania to jak "ile moge kolegow do domu sprowadzic po pijaku zanim zona wnoesie o rozwod" i odpowiedz brzmi "zalezy od zony".Spore powerbanki (na 10 18650? Wielkosc 1/2 7ah zelowego) Wiozlem kilka razy z zerowym zainteresowaniem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Akumulator do echa w bagazu rejestrowanym, tzn do luku to loteria, zalezy kto i jak patrzy na ekran w czasie przeswietlenia, udaje sie ale i spod rękawa kolege cofneli.... Utylizacja, koszty, stres... Jednym słowem jest ZAKAZ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Do luku nie wolno baterii wcale. A w kabinowym olowiowych nie lubia bo ich przeswietlic nie moga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 29 Kwietnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia Czyli pozostaje wysyłka kurierem do Szweda. Niech zrobią już paczkomaty w Szwecji i będzie wtedy git. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Dla zainteresowanych. Wcisnalem do pokrowca 4 kije. 2 spinningi na tunczyki pe 6-8+ 2 jigowki tez pe8. Wszystkie wedki owiniete 1cm miekka pianka. Ale to juz max tej tuby "jumbo". Zastanawialem sie czy tych 1+1nie zlozyc, albo czy z nich dolnikow nie przelozyc do zwyklego bagazu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 12 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja Czyli pozostaje wysyłka kurierem do Szweda. Niech zrobią już paczkomaty w Szwecji i będzie wtedy git. Ale po co, wystarczy ustalić trase przejazdu obok Juli, tak robilismy : MC-batteri 12 V 8 Ah | Slutet och vibrationståligt | Hamron | Jula MC-batteri 12 V 4 Ah | Slutet och vibrationståligt | Hamron | Jula 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacob1993 Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Przewiozę w bagażu podręcznym kołowrotek z nawiniętą pletka lub kołowrotek bez szpuli mam drugą w domu ?Czy to nie zalicza się jako sprzęt sportowy i dodatkowe opłaty . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gooral Opublikowano 19 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja Bez linki lub bez szpuli na 100%. Z linka zalezy od czlowieka na zmianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamos Opublikowano 20 Maja Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja Ostatnio przewoziłem kołowrotki z linkami i nie było problemu. W razie potrzeby to ściągniesz linki i wrzucisz. Pytałem też o przewożenie przynęt w podręcznym to usłyszałem odpowiedź, że to zależy od kontrolującego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 19 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia (edytowane) Ciąg dalszy przygotowań do wylotu do Szwecji, cały czas mnie nurtuje kwestia nadania rury PCV z wędkami. Wiecie może jaka jest maksymalna długość rury w Ryainairze? No i jaki bagaż mam dokupić - "bagaż sportowy" czy "duży bagaż sportowy"? Edytowane 19 Sierpnia przez wojciiech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 25 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia Ciąg dalszy przygotowań do wylotu do Szwecji, cały czas mnie nurtuje kwestia nadania rury PCV z wędkami. Wiecie może jaka jest maksymalna długość rury w Ryainairze? No i jaki bagaż mam dokupić - "bagaż sportowy" czy "duży bagaż sportowy"?Tu jest dość jasno opisanehttps://help.ryanair.com/hc/pl/articles/12888834233489-Jaki-sprz%C4%99t-sportowy-mog%C4%99-zabra%C4%87-na-pok%C5%82ad 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Tu jest dość jasno opisanehttps://help.ryanair.com/hc/pl/articles/12888834233489-Jaki-sprz%C4%99t-sportowy-mog%C4%99-zabra%C4%87-na-pok%C5%82ad cześć, no własnie tak nie do końca jasno. Nie ma informacji od jakiego wymiaru konczy się sprzęt sportowy a zaczyna duży sprzęt. Chcemy wziąć PCV 150 x 30 i mam zagwozdkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
albercik2 Opublikowano 28 Sierpnia Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia Jeśli kije golfowe idą do luku tym bardziej tuba 150cm . Z moich doświadczeń to do kabiny może iść taki wymiar jaki jaki jest dla bagażu podręcznego czy tam kabinowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi