sukingad Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Witam, wziąłem udział w aukcji kręciołka - tak w ciemno - i teraz zastanawiam się co kupiłem... ktoś kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Gdzieś kiedyś widziałem, ale za Chiny nie mogę sobie przypomnieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaMeK Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Widać fotka robiona ziemniakiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 No własnie to jest jedyna dostępna. Za parę dni sprawa się wyjaśni (jak dostane przesyłkę) ale zżera mnie niezdrowa ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kolega widać lubi niespodzianki Myślę że jest to: albo kołowrotek z bazarku, albo Stella 2013 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) daiwa gs Edytowane 28 Lutego 2013 przez michal00kn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kolega widać lubi niespodzianki Myślę że jest to: albo kołowrotek z bazarku, albo Stella 2013 Wiesz, od pewnego czasu zrobiłem się trochę kolekcjonerem, szczególnie staroci, ale z przeznaczeniem do aktywnego korzystania. Jak wpadnie trochę kaski to będę polował na jakiegoś starego penna na ślimaku i "szklanki" ABU. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 (edytowane) Bazar wolałbym przepić te 3 dychy heh Edytowane 1 Marca 2013 przez sukingad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi