abarth7 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam pytanko:Czy ktoś wędkował na tym jeziorze?Byłem tam 2 razy,i nic oprócz paru małych okonków nie złapałem.Są dwie opcje:albo coś żle robie,albo tam nie ma ryb.Proszę o komentarze ponieważ chcę teraz jechać na Mazury i nie wiem czy jest sens jechać tam,czy może zmienić jezioro.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zmienić jezioro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
klon Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zmienić kraj , a co najmniej region. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Wydaje mi się że jest to jezioro przereklamowane - byłem tam ze 3 razy - bez wędki, ale jak zauważyłem co łowią inni - odechciało się W okolicy godniejsze polecenia jest jezioro Jegocin - czyściutka woda, szczupaka i okonia sporo Pozdrawiam i życzę połamania kija 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Mam pytanko:Czy ktoś wędkował na tym jeziorze?Byłem tam 2 razy,i nic oprócz paru małych okonków nie złapałem.Są dwie opcje:albo coś żle robie,albo tam nie ma ryb.Proszę o komentarze ponieważ chcę teraz jechać na Mazury i nie wiem czy jest sens jechać tam,czy może zmienić jezioro.POZDRAWIAM odpuśc sobie, pustynia przeorana przez wierzących w cuda frajerów którzy zapłacili 90 zł za trzy dni łowienie z łodzi. To wszystko wiem z autopsji.. pozd JW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warciak Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 fajnie opisany akwenik chyba się wybiore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 A moze akurat niebraly ,pogoda zla,cisnienie niskie ,kolor przynenty niepasowal .Dawno dawno temu kiedy jeszcze lowisko to bylo zwylkym tylko jeziorkiem a znajomy mial tam domek ,nigdy nietrzeba bylo sie modlic o piekne ryby na wyciagniecie reki .Czas plynal i ktos sobie pomyslal czemu by niezrobic SUPER LOWISKA i tak nikomu nieznane male lesne oczko przezylo szok .Odlowy sprowadzily sie do kontrolnych ,straznik 24 h a nawet dwoch ,zero siat jakze idealne warunki do polowuw oraz szybkiego sypania kasy do wora.Osobiscie znam to jezioro i nigdy niezdarzylo mi sie nic tam niewydlobac . Lepiej czy gorzej ale zawsze wesolo.abarth7Jegocin -polecam tylko przejechac sie i zerknac na wode -krysztal ktory przyciaga w calej okazalosci ,piekne jeziorko, naprawde perlowa woda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł nizinny Opublikowano 6 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2007 Jezioro było super do łowienia, do momentu kiedy zmieniło sie na super łowisko...Jestem tam od ok 12 lat kilkanaście razy w roku z pewnych powodów, a łowie tylko kilka razy jesienią. Ale szkoda kasy.pozdrawiam Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Od ostatniego wpisu minęło już trochę czasu, coś się tam zmieniło? Mam okazję pojechać i połowić i nie wiem czy się decydować na wiartel czy szukać innego jeziora w pobliżu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Byłem w tym roku w weekend we wrześniu we dwóch na łódce złowiliśmy tylko jednego 75cm szczupaka, pływaliśmy bez echa po 2m blatach, kilka osób spływało z szczupłymi 50-60 cm. Z pomostu wędkarze łowili ładne karasie i liny czyli coś tam pływa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fladra Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Dziękuję za odpowiedź. Jadę w piątek i sam sprawdzę. Na razie się dowiedziałem, że zakaz spalinówek więc czeka elektryk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Zdaj relacje jak wrócisz. Polamania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Panowie był ktoś może na tym jeziorku? Jak wygląda sytuacja? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Houdini Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 HejCzy ktoś z forumowiczów był może w zeszłym roku? Jest sens, żeby spędzić tam majówkę? Ewentualnie ktoś może coś polecić mniej komercyjnego na mazurach gdzie można wybrać się z rodziną... mając chociaż teoretyczną szasne na jakieś wyniki - głownie chodzi o szczupaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 13 Lutego 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2020 (edytowane) HejCzy ktoś z forumowiczów był może w zeszłym roku? Jest sens, żeby spędzić tam majówkę? Ewentualnie ktoś może coś polecić mniej komercyjnego na mazurach gdzie można wybrać się z rodziną... mając chociaż teoretyczną szasne na jakieś wyniki - głownie chodzi o szczupaka.https://dziwiszewo.pl/ - fajna woda na wiosnę, kameralna, płytkahttp://falko-ryby.eu/index.php/agroturystyka - opinie są podzielone, jedni zadowoleni a drudzy że dzierżawca mocno oszukuje. Boksze, trochę głęboka woda na majówkę. https://wersminia.pl/ - na majówkę, racej płytka część zbiornika. Imho Wiartel trochę za głęboki na majówkę. Edytowane 13 Lutego 2020 przez rower26 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Odświeżę temat. Czy posiada ktoś mapę batymetryczna tego jeziorka którą mógłby się podzielić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 chyba mam na kompie,dam znac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2020 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Był ktoś może ostatnio? Jakiekolwiek wyniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 23 Września 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2020 Byłem w czerwcu, złowilem z ręki dwa niewymiarki i dwa mi spadły, plus kilka pobić.Łowilem przy ośrodku na 4-5m. Była też kontrola PSR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 (edytowane) łowił może ktoś ostatnio? jakieś wyniki jesienią? Możecie polecić jakiś nocleg w miarę blisko jeziora? Edytowane 2 Października 2020 przez mariusz79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafcik87 Opublikowano 2 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2020 Ryby dopisują. Ale jak kolega napisał wcześniej, że na 4-5 m. to mnie zdziwiło. Płytko i to bardzo Wysłane z mojego MAR-LX1A przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 3 Października 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2020 łowilem książkowo, na granicy roślinności i otwartej toni, plywalem też z echosondą po głębi przy ośrodku i była tam studnia, żadnych lewicy czy pojedyńcze dużych łuków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 11 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2021 Był ktoś w tym roku? Działo się coś na tej wodzie? Ja wybieram się w weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Łowiliśmy 3 dni, w sumie ze 20 godzin na wodzie, złowiliśmy po czterdziestaku i po wymiarku ( 56 i 63), do tego po kilaka brań i po jednym odprowadzeniu ( jedna ryba już spora). Łowiłem na gumy 14 - 19cm bez dozbrojek, woblery 13- 16cm i chyba pora na pierwszego kasta. Woda przy powierzchni powyżej 14 stopni, płoć w tarle, pełno ikry na roślinach przy brzegu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi