bartosz_lukasiewicz Opublikowano 20 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2021 Jakaś aktualizacja tego co dzieje się na wodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jerzy Arak Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 Też przypomnę temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 27 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2021 bede pewnie we wrześniu to dam znać jak było.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Był ktoś ostatnio na Wiartlu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 też jestem ciekaw co się tam dzieje, być może wyskocze tam na weekend w pazdzierniku bo we wrześniu nie bylem???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 27 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2021 Ostatnio byłem 20.09.21 jeden szczupak 58cm i okoń 32cm raczej już tam prędko nie pojadę .Łowisko specjalne licencja specjalna ale ryby w standardzie.Kolega często meczy tą wodę(i mnie) ale wyniki mizerne szkoda czasu są lepsze wody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 No właśnie, przydała by się jeszcze specjalna ochrona ryb( limity, wymiary). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 Panowie ktoś może był? Za tydzień wybieram się na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JG39 Opublikowano 10 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2022 (edytowane) jeden 60cm i 57cm plus 3okonie szału nie ma kolega był 09.05 Edytowane 10 Maja 2022 przez JG39 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 11 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2022 Może jeszcze ruszą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 16 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2023 Jak co roku odświeżam temat - był ktoś? Coś się dzieje? Wybieram się na weekend. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 22 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2023 Bartosz, byłeś? coś się dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 23 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2023 Byłem na weekend. Łowiłem w sumie cały piątek i sobotę. Brania lepsze zdecydowanie w piątek przy pochmurnym niebie, ryba była bliżej brzegu, bliżej trzcin na głębokościach 4-5m. W sobotę wyszło słoneczko brań było zdecydowanie mniej, ale trafiłem na okienko i najlepiej w sumie brały w samo południe na górkach za wyspą na wodzie 2-3m nad moczarką, przy brzegach żadnych brań. Łącznie przez dwa dni około 20 ryb, z czego 5-6 wymiarowych, największa 67. Udało się też namierzyć okonie, które atakowały od dołu ukleje, ale nie powalały rozmiarem - około 35cm, kilka sztuk udało się wyjąć. W sobotę rano złowiono 110cm z łódki ale nie znam szczegółów, wiem tylko tyle, że wróciła do wody. Lubię to jezioro ale pod kątem wędkarskim mam mieszane uczucia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
generał bryg Opublikowano 10 Stycznia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2024 Witam. Mam ktoś informację czy można wejść na lód? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 Panowie, jakieś wieści z nad wody? Był ktoś w ostatnim czasie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 14 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2024 (edytowane) Nie polecam wizyty w najbliższym czasie, smród straszny roznosi się nad woda, nie wiem co się stało, ale wędkowanie do najprzyjemniejszych nie należy. Woda śmierdzi tak jakby zgniłą rybą, ale uprzedzając pytania, śniętych ryb brak Edytowane 14 Maja 2024 przez dekosz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Będę tam od jutra do niedzieli, nie brzmi to zachęcająco ale zobaczymy co się uda powalczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 15 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2024 Daj znać jak wyniki i czy dalej jest ten nieprzyjemny fetor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz_lukasiewicz Opublikowano 20 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2024 Byłem od czwartku do niedzieli. Na dwa dni łowienia i 4 łowiących lekko ponad 20 sztuk - największy 64cm ale przeważały takie 55-64. Ogólnie słabo, wszystkie napotkane łódki narzekały na brak wyników. Słyszałem o 3 okoniach 30-40cm. Brzydkiego zapachu nie było ale syfu na wodzie faktycznie sporo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 19 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2024 Był ktoś ostatnio, macie jakieś świeże wieści? Jadę w ten weekend ma nadzieje że ryby dopiszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Ryby dopisały średnio, na 3 dni 8 szczupaków piedziesiataków i jeden 77. Tydzień wcześniej podobno "waliły jak głupie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Tam jest jakaś sensowna baza noclegowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 O tej porze roku już chyba tylko Złota Łania. Ewentualnie jakaś agroturystyka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariusz79 Opublikowano 24 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2024 Domki obok ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi