Forecast Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 A jak z jego twardością ?? taki sam kamień jak HB ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ja LB mam zamiar używać do 14lb powyżej HB. Kilkudniowe próbki LB i HB nie różnią się twardością , na obu można zostawić ślad paznokciem , nie wiem jak będzie później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Ugięcie Blaas F 2.4 m. 25 LB. Na ostatnim zdjęciu uniesione 1.5 kg. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tzn.szczupaki do sześćdziesiątki na klatę można śmiało brać Fajną se tworzysz armię,ja chyba będę też musiał moją pontonową załogę skrócić do 2,3-2,4m.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 To ten blaas "zgadnij co holujesz" P,S.Tylko nie rób takich testów z butlą cytryny, bo jak linka strzeli, to dopiero będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Tzn.szczupaki do sześćdziesiątki na klatę można śmiało brać Jesienią forecast dostał zakaz zabierania tego Blaasa na mój ponton, bo rapy 70-tki wyjeżdżały z wody na ogonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 fakt 25lb. na bolki to lekkie przegięcie...., ja podobnym ogarniam sumy do 2m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Bo miały metrowe Rapy brać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Beda i dwumetrowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Beda i dwumetrowe Jeszcze Polmos takiego mocnego alkoholu nie wymyślił, żeby dwumetrowe rapy widzieć Edytowane 9 Lutego 2014 przez tasiek321 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wpadnie do Nas to się przekonamy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wpadnie do Nas to się przekonamy! Sugerujesz, że u Was rapy giganty czy alkohol taki mocny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Jedno nie wyklucza drugiego! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 (edytowane) Wymiar łowionych rap zależy od ilości alkoholu Mam szanse na rekord świata :) Edytowane 9 Lutego 2014 przez pablo208 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Wymiar łowionych rap zależy od ilości alkoholu Mam szanse na rekord świata :) Widzisz Tasiek za mało spożywaliśmy i nie brali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Kuba jak bedziesz miał w planach lowienie gdzieś blisko centrum Pl pokaże Ci jak łapać 2,5 metrowe rapy Wez tylko kieliszki Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Trzeba sie panowie na absynt przestawic, wtedy nawet wedki nie beda potrzebne. A wobki boleniowe bedziecie smazyc na zagryche... . Nowy wymiar wedkarstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 9 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2014 Widzisz Tasiek za mało spożywaliśmy i nie braliMówisz i masz Cały sezon przed nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2014 Mówisz i masz Cały sezon przed nami ...chyba, że nawiedzimy jegomościa na weekendowe, Reskie kropienie tudzież zakrapianie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 12 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2014 Boleniowa szpada dla znajomego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Gotowy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) Lubię taki styl ,bez tysiąca nie potrzebnych wstawek, bajerów itp. Zdecydowanie moje klimaty... Pzdr Edytowane 13 Lutego 2014 przez pablo208 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Prostota ponad wszystko jak mawiają. Korka nie szpachlowałem. Odnośnie kija to mogę powiedzieć że jeden z lepszych wyborów w długości 2,4. a jeśli chodzi o cenę nie widzę konkurencji. Lekki dynamit z mocą. Ugięć nie ma bo to nie mój. Wkrótce będzie na planie dłuższy brat 2,90 tej samej mocy na Narwiańskie brzegowe łowy. Dziś jak czasu starczy uzbroję w końcu połamanego CD 2,52 20 lb z dorobioną szczytówka przez Krzysztofa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 13 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 Kuba czym robiłeś opis?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Lutego 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2014 (edytowane) PILOT Olejowy 0,5. Poluję na 0,3 maja jedna wadę świeca sie jak psu jajca. Po wyschnięciu przecieram napisy palcem aby je zmatowić i stracić połysk bo jest irytujacy. Edytowane 13 Lutego 2014 przez Forecast Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi