godski Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 Właśnie do mnie przyszła świeża dostawa jerków Slideropodobnych zrobionych przez kolegę @Bush231. 7 tonących i 7 pływaków. W zeszłym roku przebiły one skutecznością Slidery . Poza tym są praktycznie niezniszczalne.Szczupacze kły nie robia na nich wrażenia - w czego nie mozna powiedzieć o oryginałach.Ciut cięższe i wyższe od oryginałów. Praca mniej przewidywalna od Sliderów. Bardziej wariacka.I zła wiadomość - ich stworzyciel ma mało czasu a sezon tuż tuż...Tylko proszę bez uwag dotyczących kolorystyki. Taki mam gust. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 bardzo ładnie i estetycznie wykonane i jak sam piszesz jeszcze łowne to nic dodać nic ująć...super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skiner Opublikowano 27 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 jakieś bliższe dane - długość? waga? z czego są robione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Chyba ręcznie obrabiana pianka..... Na zewnątrz epoksydowa. W środku materiał. Wagę dokładną jutro podam. Jak ważyłem to przeciętnie 2-3 gramy wiecej od Sliderów 10S/F.W zeszłym roku miałem 5 ataków na jednego i tylko lekko chropowaty sie zrobił... Edytowane 28 Lutego 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2013 (edytowane) Długość tak jak Slidery 10cm. Nieznacznie wyższe. Waga - pływaki 38-40,5 gr. tonące 48-53 gramy . Dodając 3-5 gram na kółka i kotwice 1 lub 1/0 wychodzi 5 do 10 gram wiecej niż pierwowzór. I oto mi chodzi. Zasięg super a waga do przeżycia. Teraz się dla mnie robią krąpie/leszcze. Wysokie jak diabli , długość około 12 cm i waga 70-80 gram. Idę zbroić i sprawdzać pływalność w misce wody. Edytowane 27 Lutego 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 trochę sobie nagrabileś u mnie.nawet na priwa nie napisałeś że dotarły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 za kare powinien dwa oddać mi :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) Miałem trochę sobie nagrabileś u mnie.nawet na priwa nie napisałeś że dotarły.Przepraszam. Miałem napisać. Piękne. Na pewno napisałbym gdyby nie doszły. Ale te leszczyki za karę nie pójdą w obce ręce? Edytowane 28 Lutego 2013 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 właśnie się zastanawiam.może za karę będziesz za mnie odpisywał kolegom którzy są zainteresowani kupnem,a kilku chętnych już jest.co do tych klocków długość 13,5cm waga tonących ok 80g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Mogę odpisywać. Ale co mam pisać? Podawać jakieś terminy? Kiedy klocki będą gotowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dienekes Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Termin, nawet odległy, ale pewny I napisać, czy w ogóle można złożyć zamówienie na przyszłe klocki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wilk_ Opublikowano 21 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2013 W zeszłym sezonie wziąłem jednego, ale urwałem pierwszego dnia na zaczepie. Zdążyłem się tylko przekonać, że fajnie pracuje. Miało już więcej nie być... Są dostępne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi