Jar1808 Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Panowie wiem że to nowość ale miał ktoś już choć w reku jak wrażenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Podbijam temat. Ktoś miał to w rękach? Na oko przypomina Black Rock tylko według opisu ma bardziej sandaczową akcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 15 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2013 (edytowane) Pisałem do sklepu i "nie jest to wklejka" Edycjanna: Dzisiaj pooglądałem sobie dokładnie wszystkie trzy modele. Bardzo sensowne wędki choć nie wiadomo dlaczego pierwsza przelotka mniejsza niż w Black Rockach.Ten do 18g to piękna, lekka wędka na poważne okonie i może sandacze na lekko. Faktycznie kijki dość delikatne ale blanki podobne do Black Rock więc powinno być ok i bez niespodzianek. Ten do 21g też bardzo ładny a ten najcięższy to nie moja bajka i nie będę się wypowiadał. Edytowane 20 Marca 2013 przez FidoAngel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Tyle widzę choćby z samych zdjęć. Z opisów producenta wynika, że użyte komponenty są takie same jak w chwalonej i taniej serii Black Rock. Szkoda, że nikt jej nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Macałem. Bardzo sympatyczne, szybkie kijaszki. Za tą kaskę powiedziałbym bardzo sympatyczne i ładnie wyzbrojone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dawid_ Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 (edytowane) Którą wersję miałeś? Spin czy cast?No i jak to pracuje? Edytowane 19 Marca 2013 przez dawid_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 19 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2013 Spinery oglądałem. Dobrze wyzbrojone, szybkie wędki. Raczej delikatne. Ja bym ich nie przeciążał. Ogólnie w tym przedziale cenowym nie ma do czego się przyczepić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 27 Czerwca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2013 Spinnerman - a ten kij 230... to typowy kij jigowy, czy dałby radę jako kij na pstrągi do woblerów 5-8 cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 17 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Ktoś łowił już coś poważniejszego tymi kijami? Jak pracują w oppadingu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czerwc Opublikowano 18 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Dokładnie, ma ktoś doświadczenia jakieś z tymi kijami ? Najbardziej interesuje mnie model do 25gr 2,50m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 2 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2013 Podbijam. Obłowił ktoś kijki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Chyba na nowy sezon trzeba będzie samemu potestować, choć bardziej się skłaniam w kierunki Dragon XTreme. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 3 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2013 Miałem Inspirę ,250cm 8-25g. Górny c.w na styku tzn 15g główka +guma 3 cale jeszcze dobrze,ciężej ,mam wrażenie .....nic się nie stało,ale czuć że już mu ciężko.Dolny zakres to powinno być raczej 5g bo naprawdę ładuje się i podaje fajnie takie wabie,a i mniej ogarnia. Jebitnie czuła ,byle wobek wprawiał w drgania nawet knoba przy kołowrotku,oczywiście przy użyciu plecionki.Moc- i tu zdumienie mnie dopadło,zostałem zmuszony podnieść klenia 42-43cm,tak na klatę,na wysokiej burcie...nie wiem ile takie coś waży,nie jem ryb,nie ważę,ale myślę że pewnie miał ok 1kg.......i spoko,więc myślę że wędka udana. Reszta takich ryb codziennych jak paszczaki ,sandokany powiedzmy w rozmiarze do 60-65 cm bez pierdnięcia ogarnia,a zaletą jest to że nawet okonie nie zlatają ,mimo iż plecionka w użyciu.W sklepie wybierałem z kilku modeli i producentów-ta wydała się najprzyjemniejsza.Dla porównania ,Okuma Black Rock czy Dragon Express są dużo bardziej "kołkowate"........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 4 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2013 Tofik, to ta 230 cm do 21 gram pod pstrągi na woblery 4-6 cm?Czy iść w tę do 18 gram lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daron Opublikowano 10 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Października 2016 Ktoś posiada inspirę jig 6-21/230 ? jakieś opinie o tym kijku , czy faktyczny cw z opisem ,jak trzyma rybę ,akcja ?czy nadaje się do opadu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi