Porter Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2007 Witajcie,Pamiętam, że kiedyś była mowa o głęboko schodzących woblerach z trolla myślę,że ta przynęta da radę zejść głebiej i bez windy http://www.manns.pl/katalog2/imageFull3.html sprawdżcie sami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2007 Jasne, ze sie da i rowniez to zostalo napisane w ktoryms watku...Te Mannsy 40+, 50+ (odpowiednio schodzace 40 i 50 stóp) to sa monstrualne, bardzo ciezkie woblery przeznaczone do trolingu off shore.Jakie ryby nasze mozna na to lowic albo probowac nie wiem. Wiem natomiast jakie wedzisko trzeba by do ich prowadzenia zastosowac...i w tym momencie przestaje mnie ta zabawa bawic. Poza tym tego juz sie nie da ciagnac z reki, tylko trzeba zast. uchwyty do burty lodzi, i to solidne.To tez mnie mniej bawi...to juz tylko krok do zast calego zestawu downriggera... Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi