TomCast Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Kolesiowi chyba zapłacili za te łamanie wędek ale za to bardzo fajnie widać jak biorą łososie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 28 Lutego 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skibek20 Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2013 Morrum... coś pięknego... nigdy tam nie byłem, ale mój ojciec bywał bardzo często gdy na chleb mówiłem "pep". Zawsze przy każdej lepszej okazji ponownie słysze opowieści mojego ojca o tej rzece, ale... mógłbym je słuchać na okrągło, coś niezwykłego. Muszę się tam kiedyś wybrać, obiecuje to sobie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jasiekcom Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Wybierz się bo po stokroć warto..... spojrzysz na wędkarstwo nieco inaczej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dwureczne kije Guideline maja to do siebie, ze lubia sie lamac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomCast Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Dwureczne kije Guideline maja to do siebie, ze lubia sie lamac Łukasz dobrze wiedzieć czego nie kupować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip Opublikowano 31 Października 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2013 Łukasz dobrze wiedzieć czego nie kupować Mam okazje kupić coś takiego LPXe 14910 , ma ktoś może jakieś opinie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi