Skocz do zawartości
  • 0

SERWIS SHIMANO W JAPONII

jerzy

Pytanie

12 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Nie wiem jak jest z SHIMANO,ale z kilkuletniego doświadczenia w handlu wiem,że sklep nigdy nie jest gwarantem,gwarantem jest producent,i bez problemu można wysłać towar z dowodem zakupu(faktura,paragon)bezpośrednio do serwisu,a nawet lepiej bo serwis ma na naprawe 2 tygodnie,a przez sklep 3.POZDRAWIAM

• 0

Nie wiem jak jest z SHIMANO,ale z kilkuletniego doświadczenia w handlu wiem,że sklep nigdy nie jest gwarantem,gwarantem jest producent,i bez problemu można wysłać towar z dowodem zakupu(faktura,paragon)bezpośrednio do serwisu,a nawet lepiej bo serwis ma na naprawe 2 tygodnie,a przez sklep 3.POZDRAWIAM

To ZALEŻY. Są rzeczy, które należy dać bezpośrednio na serwis ale są i takie, które załatwia się pośrednio. Jeśli kołowrotek kupiono w renomowanym sklepie np. japantackle to z tego co się orinetuję można go wysłać do Jun'a.

Pozdrawiam

Remek

• 0

zgadza się, ale Junn, jego ceny, standard jego usług to zupełnie inna bajka niz reelseler na e-bayu. Generalnie mój młynek za pośrednictwem japantackle.com pojedzie do serwisu shimano w Japoni. Drogo będzie, ale nie mam wyboru.

pozd JW :D

:D takie ryzyko sprowadzania na własną rękę. Podejmujemy je. W większości przypadków jest OK ale ... trafi się jeden taki, że trzeba wysłać.

Pozdrawiam

Remek

• 0

Hmm...nie znam konstrukcji multika dokładnie, ale jesli byś miał nową część to sam byś był w stanie to złożyć do kupy? Jeśli tak to podaj numer części ze schamatu, zorientuję się ile ona kosztuje, może to być sporo taniej niż odsyłka do Japonii. Pozdrawiam

cześć

tak rozbieranie i s kładanie multika to nawet fajna zabawa. reszte wysyłam na priv.

pozd JW :D