volpi Opublikowano 28 Lutego 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2013 (edytowane) ... Edytowane 14 Stycznia 2014 przez volpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ja też się dołączam do pochwał. Brawo Kamil !To naprawdę wyjątkowe osiągnięcie. I jeszcze nie wstyd pokazać chłopaka w telewizji. Pamiętam że na początku kariery Adam miał zakaz udzielania wywiadów , bo takie głupoty gadał. Teraz zresztą i Adam to inna klasa ; po Niemiecku , po Angielsku i z sensem mówi. Kamil. Trzymam kciuki za dalsze sukcesy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 panowie jak już coś piszecie to moze troche dokladniej.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jak to Mifek !!!Rozumiem że może komuś umknąć że Papież abdykuje , że rozłam w PO itp.Ale złoto dla Polski na dużej skoczni ........Moja teściowa to wczoraj zrezygnowała z wizyty u lekarza i nawet obiadu nie ugotowała przez te skoki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ja nie w temacie u mnie tylko ryby i ryby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Mamy brąz w drużynie!Kamilo wyciągnął nas na podium:) Pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 no faktycznie....!!!ale jaja.... źle punkty policzone... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patronservice Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Pierwszy historyczny drużynowy medal dla Polski w skokach narciarskich stał się faktem , gratulacje dla chłopaków. No i czekamy z niecierpliwością na 2014 Soczi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 3 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2013 (edytowane) ... Edytowane 20 Stycznia 2014 przez w.d.wobler Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi