mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Takie mysli mnie ostatnimi czasy nachodzą... Jako, że niemal niechcący stałem się posiadaczem ABU REVO STX calkiem sprawnego technicznie (po pewnych aczkolwiek raczej większych niż mniejszych zabiegach) zastanawiam się jak działa takowe combo, czyli: REVO STX + shallow spool parametry szpuli wydają się całkiem interesujące: - Super light weight 8.6g,- titanium shaft,- duralumin spool- 0.262mm-105yds/95m Zastanawia mnie czy ktoś z Was miał do czynienia z takim combo. Jak to działa? chodzi mi o możliwości rzutowe, komfortowy dolny zakres oraz ew osiagi rzutowe (te mniej)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 I ciekawe czy tą szpulę 6,5 g do LTXa nie dałoby się przypasować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A ile taka szpulka kosztuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 z grubsza tyle co nowy multik - 5ta od gory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Myślę że będzie podobnie jak cu51 z taką szpulką czyli ... czad a z podmienionymi szybkimi łożyskami to już Panie kosmos. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no ja mysle ze moze być bardzo ciekawie.. STX ma wiekszą srednice szpulki ale ciekawi mnie opinia kogoś kto MA lub MIAL taki zestaw w uzyciu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 A do tego najnowszego stx'a jest już jakaś szpula ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 a są... tylko cieższe... http://japantackle.com/Tuning_parts/ABU_revo_spool.htm http://japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_abu.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mdziam_78 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Miałem Revo STX'a z plytką szpulą, przy bardzo mizernych umiejętnościach i kiju 5-25 5g latało bardzo ładnie, 10 to pocisk. Sprzedałem go Koledze Agrpah z multiplikator.pl może powie coś więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RobbyG Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Myślę że będzie podobnie jak cu51 z taką szpulką czyli ... czad a z podmienionymi szybkimi łożyskami to już Panie kosmos. Hej,Wywijasz takim combo, bo zastanawiam się nad "upgrade'm" CU51. PozdroRobert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 (edytowane) mifku, wybacz, ale podłączę się do tematu.Mam dwa Revo SX i w jednym i drugim szpulki się różnią - myślałem, że będę mógł zamieniać, ale sie nie da. Z jednej wystaje "drut" ta ośka, a w drugim już jest taka króciuta. Powiedzcie mi ile kosztuje szpula do takich multików? Nie chodzi mi o żadne tuningowane bo nie potrzebuję lekkości, ale potrzebuję zapasu pod linkę 15-20lbs - na tych, które mam są linki 30lbs i nie chce mi się bawić w przewijanie. I gdzie ewentualnie można taką kupić? Edytowane 5 Marca 2013 przez Jack__Daniels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 5 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 chyba taniej Ci bedzie kupic zajechany multik ze sprawną szpulka... http://japantackle.com/Tuning_parts/tuning_spools_abu.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 ttp://www.ereplacementparts.com/abu-garcia-parts-c-187196.html albo u zrodla http://www.abugarcia.com/support/parts cenowo okolo 30$ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Hej, Wywijasz takim combo, bo zastanawiam się nad "upgrade'm" CU51. Pozdro RobertWywijam aż iskry lecą ostatnio dołożyłem szybkie łożyska Boca na szpulkę, taki upgrade wart jest każdej wydanej złotówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 5 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2013 Dziękuję za błyskawiczną odpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Witam Od maja posiadam ABU REVO STX i kupił bym zapasową szpulkę i łożyska BOCA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Kiedyś pisałem z komś na m.pl to z takim tuningiem podpinał tego revo pod pstrągi i sobie chwalił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meth666 Opublikowano 30 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2014 Do STX wrzuć szpulkę od Premiera i bedzie cacy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Odkopię sprawę - idzie do mnie REVO STX 1gen -ma być do verticala ale........), co podpasować z customowych szpul, by zejść z gramaturą przynęt? Posadzę go na Finezce 3-12g. Gumy, 5-10g główki, cykadyOblukałem japantackle i nie widzę nic kompatybilnego, na zamiennikach z innych modeli się nie wyznaję. Ktoś coś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Szpula od premiera powinna dać radę seryjna plus łożyska lepsze (BOCA)... Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Gdzie tego szukać? Łożyska ok ,natomiast szpulkę w centrali abu? Zakładkę z cześciami zamiennymi widziałem, ktoś przecierał te szlaki? jako to wygląda cenowo i logistycznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 25 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2016 (edytowane) Kto szuka ten znajdzie http://www.avail.jp/shop/products/ms_rv_r/index.html będzie lekko ładnie i przyjemnie. Edytowane 25 Kwietnia 2016 przez welpa1809 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PablovelLoco Opublikowano 10 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2016 Na japantackle jest szpulka RV51 SX: http://japantackle.com/tuning-parts/spools-casting-reels/abu/tug0000028.html . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samwieszkto Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Z dupy są te wszystkie... tuningi.Mam Cu51 i wędkę 6-20g i wszystkie przynęty powyżej 3g+guma latają spokojnie na 15 metrów. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koza11 Opublikowano 15 Sierpnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2016 W mięzdzyczasie też wpadłem na to. Revo LT izynda hałs. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi