fando 1 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Witam Zastanawiam się jaką wędkę kupić do łowienia troci z plaży.W grę wchodzą wędki st croix legend elite 2,75 do 21g i do 28g.Bardzo proszę o podpowiedz ponieważ nie mam doświadczenia w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Ponoć uncjówka to potężna armataChcesz w PL trocie z plaży łowić tym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Tak w Polsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 no, ozetka mocna wędka tylko broń Boże nie przeciążaj jej przy wyrzucie !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 do 25 g max możesz ostro miotać, powyżej może się posypać szczytówka. Ogólnie kij the best Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Czy coś się z nimi dzieje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinnerman Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Co się ma dziać ? nic się nie dzieje. Ale jak masz trochę pary w łapie to możesz go rozpieprzyć bo blan jest cienki jak dupa węża hej ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Co się ma dziać ? nic się nie dzieje. Ale jak masz trochę pary w łapie to możesz go rozpieprzyć bo blan jest cienki jak dupa węża hej ! :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Witam kolegówBardzo proszę o podpowiedz czy wędka st croix legend elite 2,90 do 1oz(28g) jest wędką odpowiednią do łowienia troci z plaży.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Nie łowiłem troci z plaży ale szedłbym w kierunku 9stóp.Chyba bardziej poręczny a różnicy w zasięgu porażąjącej nie będzie.Niech trociarze się wypowiedzą.Raczej stosują krótsze kije mniej męczące rękę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 maly alzheimer? http://jerkbait.pl/topic/22559-w%C4%99dka-na-trocie-z-pla%C5%BCy/?hl=%2Bw%C4%99dka+%2Btrocie+%2Bpla%C5%BCy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Racze chodzi o to że nie uzyskałem odpowiedzi od trociaży co lepsze poza tym w tamtym poście chodziło o wędki 2,75 natomiast w tym 2,90 .Proszę dokładnie czytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dokładnie czytamy nie obawiaj się, jeszcze czytamy ze zrozumieniem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Racze chodzi o to że nie uzyskałem odpowiedzi od trociaży co lepsze poza tym w tamtym poście chodziło o wędki 2,75 natomiast w tym 2,90 .Proszę dokładnie czytaćRzeczywiście, 15cm porażającej różnicy.Idąc tym tokiem rozumowania, powinny być oddzielne wątki o sandaczówkach 6'6 i 7 stopowych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Więc zauważajcie różnie chyba że kolegom 2,75 czy2,90nie sprawia różncy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Na chwilę w ręce może i nie, ale kilka godzin w ręce już tak, przynajmniej ja w kijach widzę różnicę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Dlatego proszę o podpowiedz czy wędka o której mowa jest odpowiednia czy nie.Jeśli chodzi o taką samą tylko 2,75 to podobno jest zbyt sztywna 2,90 podobno jest trochę miększa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Alternatywą jeszcze jest dragon hm80 2,90 do 35g bodaj seria hunter,lub phenix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baars Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) Uncjowy Blue Rapid , 2metry 750mm oraz 17 lb mocy bedzie dobry, ladnie poda przynete, dobrze zatnie z dalszej odległości i jest czuły,albo jak lżej to Phenix Trifecta Trx 905-2-B, ten ostatni jest też w długosci 9.6 stopy. Jak nie to wiele innych blanków tez mozna wybrac Mysle ze pieknie sie tez sprawdzi fx966 tylko gdzie go kupić Edytowane 13 Marca 2013 przez Baars Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/23007-sprzedam-w%C4%99dk%C4%99-cd-blue-rapid-3-m-10-35g/ Edytowane 14 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fando 1 Opublikowano 13 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Kolego popper nie chce mi się otworzyć strona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 ja znam tylko wedki na trocie z wody, czyli do lowienia w woderach, wiec sie nie wypowiem, bo to nie ten watek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 13 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2013 Być może dostanie mi się po uszach ale, zaryzykuję .Mam propozycję by ignorować podobne pytania (posty). "Niechęć" do przeszukiwania zasobów Jerkbaita staje się nie do zniesienia .Tyle razy już zwracano na to uwagę, i w dalszym ciągu nie dociera to do sporej rzeszy użytkowników .Rozumiem różnicę 15cm w innych okolicznościach . Tu jednak wystarczyło przedłużyć istniejący już temat . Ktoś kto rzeczywiście szuka informacji, powinien (moim zdaniem) zadać sobie nieco więcej trudu niż nabazgranie (przepraszam ale, wielokrotnie nawet w tytule pytania spotyka się "niezrozumiałe" słowa) przeciętnej formułki.Po czym na uwagę o swojej indolencji, reaguje opryskliwym tonem i pretensjami. W moim odczuciu jest to brak szacunku dla treści już zawartych na portalu i w takim samym stopniu dla jego użytkowników.Szkoda tylko (co przywiduje) że, moja uwaga potraktowana będzie jako atak, być może nawet personalny, chociaż się nie znamy panie Fando1 . Wszystko jednak do czego pragnąłbym zachęcić to, do odrobiny wysiłku związanego z dobrem własnym oraz czytelników.I z góry przepraszam jeśli uraziłem, nie taki był cel. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi