Skocz do zawartości

Wędka na trocie z plaży

fando 1

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Racze chodzi o to że nie uzyskałem odpowiedzi od trociaży co lepsze poza tym w tamtym poście chodziło o wędki 2,75 natomiast w tym 2,90 .Proszę dokładnie czytać

Rzeczywiście, 15cm porażającej różnicy.

Idąc tym tokiem rozumowania, powinny być oddzielne wątki o sandaczówkach 6'6 i 7 stopowych...

Uncjowy Blue Rapid , 2metry 750mm oraz 17 lb mocy bedzie dobry, ladnie poda przynete, dobrze zatnie z dalszej odległości i jest czuły,albo jak lżej to Phenix Trifecta Trx 905-2-B, ten ostatni jest też w długosci 9.6 stopy.

Jak nie to wiele innych blanków tez mozna wybrac

Mysle ze pieknie sie tez sprawdzi fx966 tylko gdzie go kupić :)

Edytowane przez Baars

Być może dostanie mi się po uszach ale, zaryzykuję :ph34r: :D .

Mam propozycję by ignorować podobne pytania (posty). "Niechęć" do przeszukiwania zasobów Jerkbaita staje się nie do zniesienia :( .

Tyle razy już zwracano na to uwagę, i w dalszym ciągu nie dociera to do sporej rzeszy użytkowników :(  .

Rozumiem różnicę 15cm w innych okolicznościach ;) :D . Tu jednak wystarczyło przedłużyć istniejący już temat ;) .

Ktoś kto rzeczywiście szuka informacji, powinien (moim zdaniem) zadać sobie nieco więcej trudu niż nabazgranie (przepraszam ale, wielokrotnie nawet w tytule pytania spotyka się "niezrozumiałe" słowa) przeciętnej formułki.

Po czym na uwagę o swojej indolencji, reaguje opryskliwym tonem i pretensjami.

W moim odczuciu jest to brak szacunku dla treści już zawartych na portalu i w takim samym stopniu dla jego użytkowników.

Szkoda tylko (co przywiduje) że, moja uwaga potraktowana będzie jako atak, być może nawet personalny, chociaż się nie znamy panie Fando1 :D .

Wszystko jednak do czego pragnąłbym zachęcić to, do odrobiny wysiłku związanego z dobrem własnym oraz czytelników.

I z góry przepraszam jeśli uraziłem, nie taki był cel.

• Like 6