Krisu23 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Będzie jakiś w tym roku? Obłudnie sugeruję Dunajec bo mam blisko:) Doświadczenia ostatnich lat pokazują, że i tak wszystko jedno gdzie-nie bierze nic. Więc co za różnica poza odległością? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 może San?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Jak odległość nie rzutuje, to będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 San jak dla mnie ok, daleko ale to nie Drawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Są plany bardziej odległej imprezy niż Drawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 bez lizania dupy, ale zlot zorganizowany rok temu przez Kubę był superaśny! chcem powtórki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Bez lizania dupy dwa lata temu też był zajebisty. I nie tylko Kuba potrafi zorganizować zlot:) Chociaż wtedy akurat on to robił.To jakie są te bardziej odległe plany? Bo jak to ma być na wyspach to sorry ale ja odpadam-za mało czasu na takie zabawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 @Krisu, do Ciebie nie daleko mam, może u Ciebie w pensjonacie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zorro Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Są plany bardziej odległej imprezy niż Drawa Pewnikiem Patagonia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Krisu23 Opublikowano 1 Marca 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Michcio, z tym pensjonatem to niestety ściema-nie ma żadnego. Tak mówili moi koledzy na moje mieszkanie po dobrej imprezie jak zdarzyło się ich przenocować. A rzeka koło domu to tragedia. Zeszłoroczna pseudopowódź trwająca 30min zrobiła z niej żwirową autostradę bez miejsc głębszych niż 0,5m więc raczej szans na zlot u siebie nie widzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 michcio Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 ożesz a ja sobie wyguglowałem "pensjonat pod pstragiem" http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/4962,sromowce-nizne-w-pieninach,agroturystyka-osrodek-wypoczynkowy-pensjonat-w-sromowcach-niznych-w-malopolskim;malopolskie/i pomyślałem że u Ciebie to super sprawa jest ! Pozostaje spotkanie w innym miejsu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Standera Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 Wyspy Panowie, taki jest wstępny plan. A w zasadzie południowa część zachodniej wyspy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Andrzej Stanek Opublikowano 1 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2013 W marcu i kwietniu planuję być w Sromowcach N., wypad 2-3 dniowy za pstrągalami. Można to zsynchronizować czasowo i spotkać się w większym gronie. Baza o standardzie "lux" jest, znacie ją z minionych imprez. Potrzeba tylko Waszej decyzji... W kwietniu będzie spora impreza Klubu Głowatka, otwarcie sezonu pstrągowego - może nas przygarną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 (edytowane) Doświadczenia ostatnich lat pokazują, że i tak wszystko jedno gdzie-nie bierze nic. Więc co za różnica poza odległością?Dlatego nawet nie sugeruję Kwisy. Tu dzisiejsza, pusta Pozostaje onanizm, w dowolnej odsłonie Edytowane 2 Marca 2013 przez popper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baars Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Waldek ta czarna tasiemka na Stellce to oryginalna Czy to może przebarwienia po wybuchu reaktora w Japonii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 To skutek ostatnich rozmów o ochronie stopki kołowrotka A, tak na serio, nie wiem czemu ale w przypadku tego uchwytu, wskazane jest użycie czegoś, dla pogrubienia stopki.To pewnie mikrometry ale jednak jest luźniej niż powinno być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karolkrause Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Waldku jesli to nie tajemnica co to za patyczek pstrągowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 popper Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Waldku jesli to nie tajemnica co to za patyczek pstrągowy fx793-2 od Arka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 2 Marca 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2013 Ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krisu23
Będzie jakiś w tym roku? Obłudnie sugeruję Dunajec bo mam blisko:) Doświadczenia ostatnich lat pokazują, że i tak wszystko jedno gdzie-nie bierze nic. Więc co za różnica poza odległością?
18 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi