Skocz do zawartości
  • 0

zlot pstrągowy

Krisu23

Pytanie

18 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Bez lizania dupy dwa lata temu też był zajebisty. I nie tylko Kuba potrafi zorganizować zlot:) Chociaż wtedy akurat on to robił.

To jakie są te bardziej odległe plany? Bo jak to ma być na wyspach to sorry ale ja odpadam-za mało czasu na takie zabawy.

• 0

Michcio, z tym pensjonatem to niestety ściema-nie ma żadnego. Tak mówili moi koledzy na moje mieszkanie po dobrej imprezie jak zdarzyło się ich przenocować. A rzeka koło domu to tragedia. Zeszłoroczna pseudopowódź trwająca 30min zrobiła z niej  żwirową autostradę bez miejsc głębszych niż 0,5m więc raczej szans na zlot u siebie nie widzę :wacko:

• 0

ożesz :( a ja sobie wyguglowałem "pensjonat pod pstragiem" http://www.obiektyturystyczne.pl/najlepsze.noclegi/4962,sromowce-nizne-w-pieninach,agroturystyka-osrodek-wypoczynkowy-pensjonat-w-sromowcach-niznych-w-malopolskim;malopolskie/

i pomyślałem że u Ciebie to super sprawa jest !

Pozostaje spotkanie w innym miejsu ;)

• 0

W marcu i kwietniu planuję być w Sromowcach N., wypad 2-3 dniowy za pstrągalami. Można to zsynchronizować czasowo i spotkać się w większym gronie. Baza o standardzie "lux" jest, znacie ją z minionych imprez. Potrzeba tylko Waszej decyzji... W kwietniu będzie spora impreza Klubu Głowatka, otwarcie sezonu pstrągowego - może nas przygarną...

• 0

Doświadczenia ostatnich lat pokazują, że i tak wszystko jedno gdzie-nie bierze nic. Więc co za różnica poza odległością?

Dlatego nawet nie sugeruję Kwisy. Tu dzisiejsza, pusta :mellow:

Pozostaje onanizm, w dowolnej odsłonie  :lol:

post-45714-0-19697000-1362235685_thumb.jpg

post-45714-0-26749000-1362235972_thumb.jpg

post-45714-0-83330300-1362236591_thumb.jpg

Edytowane przez popper