admin Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Oj Jurku pojechałbym z Tobą powąchać te świerki i zapolować na jakiegoś muskellunge. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Listopada 2010 Jurku zazdroszczę planów i możliwości nawet okupionych głodówką Sam dałbym wiele żeby wrócić do Kanady i wyrównać rachunki z Muskie Jak na razie jest 4:0 ale nie mam nic przeciwko aby zwiększyły przewagę Co mi tam z Muskie przegrać to jak wygrać szczególnie w Kanadzie! Pozr.W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Jurku jak idzie zbiórka na tegoroczną wyprawę do Kanady? Mam nadzieje że ciągle jest w Twoim sercu to pragnienie....ja Ci bardzo kibicuje.Aby lekko pomóc może trzeba przypomnieć te klimaty za którymi ja cholernie tęsknie Świerki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Tradycyjne Kanadyjskie śniadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Łodzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Wszędobylskie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Bernikle..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Niby mają Cię w D..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Kraina gdzie nie ma sensu używać małych przynęt..Hornet 3 cm znika bez śladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Niesamowicie waleczne smallmouth bass zawsze cieszą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Kiedy te cholerne muskie nie biorą!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Chociaż wejście do Lodge tak wiele obiecuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiktor Opublikowano 30 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 Zawsze na koniec można podjechać i zobaczyć TEN wodospad Nie dane mi było zrobić zdjęcia z Muskie ale nie odpuszczę i wrócę...Ty masz sporo łatwiej...trzymam kciuki za powodzenie PozdrawiamWiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jak to jest wazne zeby naklepac duzo zdiec .. potem ogladajac je tam powracac i planowac . No coz ...u mnie paliwo juz przekroczylo 4 dolce za galon co zaczyna sprawiac ze koszty samego dojazdu przekroczyly koszty oplat za lodge . Zapowiadaja ze dojdzie do 5$ . Trudno przewidziec jak to bedzie wygladalo we wrzesniu kiedy ja sie przymierzam z wyjazdem . Niestety nadal pracuje tylko 4 dni w tygodniu i tu tez nie wyglada zeby sie mialo poprawiac ...malo tego ...ciesze sie ze pracuje bo wielu ludzi nie ma pracy . W sensie wedkowania nie rozpaczam bo mam Labirynt z Pstruniami i TO jest dla mnie najwazniejsze . Jak bedzie z Ontario pokaze czas czyli najblizsze miesiace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jerry- u mnie paliwo praktycznie dwa dolce ale za litr :D Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 31 Marca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 noooo...gdybym pracowal swoje minimum czyli 5 dni ...poradzil bym sobie spokojnie . 1/5 moich nie zarobionych dutkow powoduje ten problem z planami na przyjemnosci czyli sprzet , wyprawy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 Jest JB ... To ważne! <_< Fajne bassy małogębowe Oj pobawiłbym się z nimi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 31 Marca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2011 jerry- u mnie paliwo praktycznie dwa dolce ale za litr :D Bujo U mnie dokładnie 2$ za litr...Jerry teraz się już nie wymigasz, czekam na jesienną relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi