Skocz do zawartości

Canada 2007

jerry hzs

Rekomendowane odpowiedzi

Zrobilem tam za malo zdiec . Teraz po fakcie to oceniam . Ciezko polaczyc fotografowanie i wedkowanie . Czasami i tu i tu jest tylko chwila i trzeba wybierac . No coz bede sie nadal staral , zawsze choc te kilka zdiec odda ten urok miejsc , ryb , sytuacji .

• Odpowiedzi 192
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Witaj Jurku.

Całą Twoją relację przeczytałem klęcząc prze kompem jak przed ołtarzem i

tak chyba powinno być. Wielkie Dzięki !!!

pozdowienia Jachu

PS. W ten weekend zamieszczę fotki blach o których mówiliśmy to dasz znać

co by Cie interesowało. Sorki, że nie wywiązałem się z wcześniejszych, ale

miałem takie sytuacje w rodzinie, że nie życzę nikomu !

Ciesze sie ze niektorych z Was podtrzymuje na duchu :mellow: . Moge Was zapewnic ze siebie rowniez :lol: . Do zakonczenia o Kanadzie dolacze jeszcze 8 zdiec .

Obiecuje juz nastepne tematy ; Zawody w Rhinelander , Doba nad Lac Vieux Desert , Sylwetka i galeria zdiec Tadka Cwika .

only muskie B)

@ Wujku :D Ja to bym najchetniej wedrowal , wedkowal , grilowal i opisywal...niestety musze jeszcze pracowac . Te wyprawy to rodzynki , niestety za malo ich odbywam .

@ Jachu :D Z Tadkiem jestem w kontakcie , oczywiscie przekaze pozdrowienia . On duzo jezdzi i lowi , zobaczysz to wkrotce na zdieciach :mellow:

Proponowalem kiedys Pepe aby zebral cala wiedze i napisal ksiazke o muskie dla polskiego czytelnika . Na rynku polskim prawie wszystkie gatunki sa opisane i jest tego niezla bibloteczka . Piotr odpowiedzial ..ze kto to bedzie chcial czytac ...znaczy za malo chetnych to kupi . Ksiazka musiala by miec dobry papier.. jak album , piekne zdiecia i opisy , wiec nie tania . Piotr ma doswiadczenie i posiada dostep do materialow ...mysle ze moze na stare lata zmadrzeje i zrobi TO :lol: B) To jest jedyny gosciu ktory moze TO zrealizowac :D B) .

Jurku,

Coś mi się wydaje i jestem prawie pewien, że Pepe ma rację. Bertus napisał super książkę o szczupakach i ... pamiętam jak do niego pisałem z 3 lata temu w sprawie nagielskiej wersji. Miała być z tego co pamiętam i angielska i polska .... no i do dnia dzisiejszego nie ma tej ani tamtej :D Wszystko sprawa opłacalności.

Pozdrawiam

Remek

• 3 lata później...

Powrocilem dzis marzeniami do mojej ostatniej wyprawy kanadyjskiej ...bo strasznie tesknie za tamtymi stronami Embarassed . Minelo trzy lata a ile sie zmienilo w moich wyprawach . Odkrylem Labirynt i Pstragi ...nieomal zapomnialem o zapachu zywicy . Na przekor kryzysowi zaczynam planowac powrot do mojej kolebki , tym bardziej ze sa tam rekordowe Brook Trout [ 27 cali w 2007 Ontario ] na ktore kiedys nie zwracalem uwagi ...dzis w Thanksgiving Day odkladam pierwsze 100$ na Wyprawe Canada 2011 , co miesiac po 100ce i w czerwcu bedzie baza by plan sie powiodl ...tak mi dopomoz Panie Buczku Wszechmogacy :D B)

Jurku - życzę konsekwencji w odkładaniu :D , bo czasami rzeczywistość skrzeczy :wacko: .

Mnie od kilku lat zaprasza mój stryjek z Winnipeg, MA - na walleye, bassy i muskie chyba też :D . Chyba nieładnie tak przekładać i przekładać, więc również hopefully next year maybe :D .