jerry hzs Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Zrobilem tam za malo zdiec . Teraz po fakcie to oceniam . Ciezko polaczyc fotografowanie i wedkowanie . Czasami i tu i tu jest tylko chwila i trzeba wybierac . No coz bede sie nadal staral , zawsze choc te kilka zdiec odda ten urok miejsc , ryb , sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Witaj Jurku.Całą Twoją relację przeczytałem klęcząc prze kompem jak przed ołtarzem itak chyba powinno być. Wielkie Dzięki !!!pozdowienia JachuPS. W ten weekend zamieszczę fotki blach o których mówiliśmy to dasz znaćco by Cie interesowało. Sorki, że nie wywiązałem się z wcześniejszych, alemiałem takie sytuacje w rodzinie, że nie życzę nikomu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trout Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Dzięki Jerry za dobrą lekturę,bardzo fajnie sie czytalo te opowieści zza wielkiej wody Już czekam na kolejne opowieści z Twoich wojaży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Ciesze sie ze niektorych z Was podtrzymuje na duchu . Moge Was zapewnic ze siebie rowniez . Do zakonczenia o Kanadzie dolacze jeszcze 8 zdiec .Obiecuje juz nastepne tematy ; Zawody w Rhinelander , Doba nad Lac Vieux Desert , Sylwetka i galeria zdiec Tadka Cwika . only muskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jurku.Tak przy okazji jak masz kontak z Tadkiem Ćwikem to przekaż Mupozdrowienia od Jacha z Kołobrzegu.Z góry dziękuje.Pozdrowienia Jachu.Powiedz mu Arrapacho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 19 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 Jurek musisz częściej jeździć bo bardzo fajnie się czyta Twoje opowieści A ryby? Gdzieś tam na Ciebie czekaja i rosną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 19 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2007 @ Wujku Ja to bym najchetniej wedrowal , wedkowal , grilowal i opisywal...niestety musze jeszcze pracowac . Te wyprawy to rodzynki , niestety za malo ich odbywam .@ Jachu Z Tadkiem jestem w kontakcie , oczywiscie przekaze pozdrowienia . On duzo jezdzi i lowi , zobaczysz to wkrotce na zdieciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Życzymy Jerry byś jednak tych rodzynek wiele zjadał , a my z chęcią o ich smaku poczytamy i podziękujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Jerzy Witaj.Myślę, że trzeba się zastanowić jak z tych rodzynek zrobićpracę nie sądzisz, że byłoby zaje...ście.Pozdrowienia Jachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Października 2007 Cześć,Jeszcze zdjęcia Jurku super się czyta! Po prostu jakbyś napisal książkę o takich wyprawach kupiłbym ją na 100%. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 21 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Proponowalem kiedys Pepe aby zebral cala wiedze i napisal ksiazke o muskie dla polskiego czytelnika . Na rynku polskim prawie wszystkie gatunki sa opisane i jest tego niezla bibloteczka . Piotr odpowiedzial ..ze kto to bedzie chcial czytac ...znaczy za malo chetnych to kupi . Ksiazka musiala by miec dobry papier.. jak album , piekne zdiecia i opisy , wiec nie tania . Piotr ma doswiadczenie i posiada dostep do materialow ...mysle ze moze na stare lata zmadrzeje i zrobi TO To jest jedyny gosciu ktory moze TO zrealizowac . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Jurku,Coś mi się wydaje i jestem prawie pewien, że Pepe ma rację. Bertus napisał super książkę o szczupakach i ... pamiętam jak do niego pisałem z 3 lata temu w sprawie nagielskiej wersji. Miała być z tego co pamiętam i angielska i polska .... no i do dnia dzisiejszego nie ma tej ani tamtej Wszystko sprawa opłacalności. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 z tego co pamietam, to oferowalem sie na tlumaczenie bertusowego dziela, ale nie bylo chetnego wydawcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 21 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2007 Juz ustawiam sie w kolejce do jerrego po autograf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 z tego co pamietam, to oferowalem sie na tlumaczenie bertusowego dziela, ale nie bylo chetnego wydawcy ... Z tego co pamiętam to Multico chciało to wydać ale ... nie spodziewano się wielkiej polularności tej książki. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 24 Października 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2007 no i kolko sie zamknelo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Października 2007 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2007 Trudno ...na razie nie bedzie autografow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 25 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2010 Powrocilem dzis marzeniami do mojej ostatniej wyprawy kanadyjskiej ...bo strasznie tesknie za tamtymi stronami . Minelo trzy lata a ile sie zmienilo w moich wyprawach . Odkrylem Labirynt i Pstragi ...nieomal zapomnialem o zapachu zywicy . Na przekor kryzysowi zaczynam planowac powrot do mojej kolebki , tym bardziej ze sa tam rekordowe Brook Trout [ 27 cali w 2007 Ontario ] na ktore kiedys nie zwracalem uwagi ...dzis w Thanksgiving Day odkladam pierwsze 100$ na Wyprawe Canada 2011 , co miesiac po 100ce i w czerwcu bedzie baza by plan sie powiodl ...tak mi dopomoz Panie Buczku Wszechmogacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 I tego sie trzymaj Jerry! Lepiej nie dojesc a zrealizowac plan wedkarski Ja juz zaczalem chomikowac na Alaske 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Amen.Trzymam kciuki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 Jurku - życzę konsekwencji w odkładaniu , bo czasami rzeczywistość skrzeczy .Mnie od kilku lat zaprasza mój stryjek z Winnipeg, MA - na walleye, bassy i muskie chyba też . Chyba nieładnie tak przekładać i przekładać, więc również hopefully next year maybe . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
papur Opublikowano 26 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2010 uda sie na 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2010 Jurku, trzymam kciuki! Fajnie byłoby posłuchać kolejnych historii z pachnącej żywicą. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 28 Listopada 2010 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 ...I znowu kuszaca Kanada... ziarno zostalo zasiane bedzie dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 28 Listopada 2010 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2010 Jerry, świetna wiadomość!!! Czekam na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi