Skocz do zawartości
  • 0

I warszawskie spotkanie jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam,

Dordzy bywalcy forum co powiecie na propozycję wspólnego spotkania w pubie w W-wie w najbliższym czasie? Szczerze mówiąc chętnie spotkałbym się w Jerku - była by swoboda. Można spotkać się nawet na roboczo (jeśli jeszcze chłopaki nie wykończyli lokalu) - czyli każdy przynosi co może i robimy spotkanie. Zapytam jutro chłopaków czy jest taka możliwość i wtedy moglibyśmy się spotkać, porozmawiać, pokazać nowości sprzętowe (wędki, kołowrotki, przynęty), zdjęcia. Co Wy na to?

Propozycja terminu zostanie przekazana na forum.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Tylko do jerka można przywieść cały sprzęt a do knajpy nie będę wchodził z tyczkami. Mnie osobiście nie przeszkadza nastrój robót. Mogę nawet stać jak na parapetówce. Ważny klimat, ludzie, a coś do picia i jedzenia możemy przynieść. jednocześnie widać, że jest zapotrzebowanie na tego rodzaju lokal. Panowie w jerku ... prosimy o pośpiech :D (wiem, wiem ... nie jest łatwo).

Pozdrawiam

Remek

P.S.

Jutro telefonuję do chłopaków i daję wam znać :D

• 0

Przypuszczam, że najlepiej będzie jak jednak zrobimy to spotkanie na początku stycznia. Zaraz Święta, a przed zawsze jest kupę roboty w pracy, a poza tym trzeba pokupować prezenty :D.

Dzisiaj byłem w Jerku i też raczej nie widzę możliwości. Chłopaki są zarobieni, jest straszny bałagan, pełno kurzu, itp.

• 0

Rzeczywiście Panowie w jerku są jeszcze pochłonięci pracami. Czekałem na telefon o możliwości zorganizowania spotkania ale jeszcze nie ma odpowiednich warunków. 4 stycznia dla mnie jest OK. Zatem 4.01.2006, godz. 18.00. Szczegóły dodatkowe podam wkrótce.

Pozdrawiam

Remek