Skocz do zawartości
  • 0

I warszawskie spotkanie jerkbait.pl

admin

Pytanie

Witam,

Dordzy bywalcy forum co powiecie na propozycję wspólnego spotkania w pubie w W-wie w najbliższym czasie? Szczerze mówiąc chętnie spotkałbym się w Jerku - była by swoboda. Można spotkać się nawet na roboczo (jeśli jeszcze chłopaki nie wykończyli lokalu) - czyli każdy przynosi co może i robimy spotkanie. Zapytam jutro chłopaków czy jest taka możliwość i wtedy moglibyśmy się spotkać, porozmawiać, pokazać nowości sprzętowe (wędki, kołowrotki, przynęty), zdjęcia. Co Wy na to?

Propozycja terminu zostanie przekazana na forum.

Pozdrawiam

Remek

• Odpowiedzi 88
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To nie jest pomsł tylko takie nieśmiałe zapytanie. A może spotkanie wieczorne Kołobrzegu, w styczniu. Do południa można połowić w przepływającej rzeczce takie rybki Salmo trutta. A potem wspólna obiadokolacja i pogaduszki. Spanko i na następny dzień do domku lub kto chce to na te dziwne ryby co nie odgryzają przyponów. Ja wiem, że to nie jest Esox lucius, ale też ma ogon i potrafi pociągnąć, oj potrafi.

Wtedy wszyscy by dojechali.I byłoby bardziej demokratycznie.

To jest tylko takie pytanko

pozdrawiam

• 0

@Adasio,

jeżeli spotkanie będzie w Jerku to można przynieść sporo sprzętu, nawet wędki. Jeżeli będzie w jakimś innym miejscu to raczej wątpię aby było możliwe wzięcie kijów. Zresztą już na ostatnim spotkaniu, ludzie w koło patrzyli się na nas jak na jakichś nienormalnych... :lol:

• 0

Sebastianie rozumię. patrząc na to czysto wędkarsko to ważna jest pogoda, której teraz nie jesteśmy w stanie przewidzieć. Powinno być błoto, śnieg z deszczem i taka styczniowa chlapa. Ładna słoneczna pogoda z lekkim mrozikiem jest dobra raczej w celach powiedzmy towarzyskich. Ryby tego nie lubią.

pozdrawiam

• 0

O ... widzę, że umawiacie się już na trocie. No nieźle, ja raczej ze względu na wiele obowiązków nie będe mógł się pojawić na tych łowiskach chociaż chętnie bym zabawił bo moja wiedza w tej kwestii to ZERO :lol: Kiedyś jednak dotrę nad jakąś fajną rzekę nadmorską :D

Pozdrawiam

Remek