dawid_ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Gdzie w Polsce można dostać pudełka na woblery, w których przynęty wiszą pionowo w osobnych przegródkach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 To zależy jakiej wielkości. Małych nie widziałem, ale duże sprzedawał Siudak jakiś czas temu albo poszukaj tych na pilkery z większymi przegródkami - http://www.allegro.pl/17846_pudelka_i_skrzynki.html?order=t& amp;view=gtext Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
@slider@ Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Gdy bylem ostatnio w Bassie to widziałem jedno takie pudełko Plano troszkę podobne do pudla Megabassa tylko to miało ruchome przegródki i tylko na małe woblerki PozdrawiamSlider Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 1 Września 2007 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2007 Firma Flambeu (nie wiem jak to się pisze) ma jedno takie pudełko na duże wabiki. Także Plano posiada. Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi