Skocz do zawartości

e-papieros

zetika16

Rekomendowane odpowiedzi

mi kolega alkocholik byly powiedzial tak ze jak przestajesz pic bo lubisz a pijesz bo musisz sie lepiej poczuc to masz problem... ja pije duzo ale w normalnych miarkach.... :P teraz siedze z drinkie i e-faja :D

Uwierz Tomku. Nie ma "byłych" chociaż, chciałbym by było inaczej  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

• Like 1

Wóda to masakra, sam nigdy nie miałem z tym najmniejszego problemu, a nawet odwrotnie - nie lubię

ale mam koleżankę, która praktycznie od 18-20 roku życia jest alkoholiczką, z przerwani, walką, wzlotami i upadkami już ponad 15 lat, ostatnio znowu w ciągu i serce mi się kraje, bo to naprawdę dobra kobita

jeśli "komuś" jak wnioskuję, udaję się być Alkoholikem nie pijącym to szczerze gratuluję i trzymam kciuki

Edytowane przez bazyloss

Na początek takie mam.Wiem już o co w tym chodzi to teraz sobie złożę jakiegoś masakrującego.Jak się sztachnąłem w sklepie to się lady musiałem trzymać.

attachicon.gifP1080930.JPG

Też z tym sztachnięciem tak miałem. Teraz wiem , że góra 12 mg. nikotyny dla mnie. A jeszcze lepiej 6 mg. 

Ciekawe, jak przeliczyć tą nikotynę z e-fajek np na ilość Marlboro.

Edytowane przez godski

ja już wiem, że to jest TO i kupuję wypasionego moda

sprzedam Volish ART, baterie ładowane po 3 razy, rozładowywane do zera i ładowane po 12h, więc już raczej ułożone (przy intensywnym paleniu, ja praktycznie cały czas pykam :) 1 starcza mi na cały dzień), jeden parownik używany, drugi nie, cena za komplet papierosów 250zł z przesyłką

ktoś chętny ? dorzucę 2-3 liquidy

post-50364-0-75861000-1363630323_thumb.jpg

Edytowane przez bazyloss

Też z tym sztachnięciem tak miałem. Teraz wiem , że góra 12 mg. nikotyny dla mnie. A jeszcze lepiej 6 mg. 

Ciekawe, jak przeliczyć tą nikotynę z e-fajek np na ilość Marlboro.

Tu masz kalkulator http://e-palarnia.pl/kalkulator/

Zajrzyj też tu http://forum.e-palarnia.com/faq-najcze-ciej-zadawane-pytania/301-23-jakiej-mocy-dobraae-liquid.html